2777
2789
عنوان

من به این آدم چی بگممم

74 بازدید | 8 پست

استادم که بهم ابراز علاقه کرده بود امروز وبینار داشت قرار بود برام لینکش رو بفرسته ساعت ۵.الان بهش پیام دادم استاد چیشد وبینار گفت ببخشید فراموش کردم

درحالی ک احساس میکنم از عمد نفرستاده تا لج منو دربیاره😐😐منم سین کردم جواب ندادم .در این مواقع بهم زنگ میزنه

اگه زنگ زد چه جواب کوبنده ای بهش بدم؟واقعا خیلی بی مسئولیتیو بچه بازیه این کار ها

بگو یعنی چی

با همه دانشجو هاتون اینجوری رفتار میکنید؟

یادتون نره شما اول از همه استادید مسئولیتایی دارید

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

چرا همه نی نی سایتیا استاداشون بهشون ابراز علاقه میکنن

یعنی فقط استادای منن ک مث سگ پاچه میگیرن و اخلاقشون گوهه؟

عجب

🌸☁من یه دختر 'اُمیدوار' و 'شاد' ام😊 ، آره زندگی خیلی سخت و بعضاً طاقت فرساست ولی من یادگرفتم که نباید کم بیارم💪 چون من لیاقت یه زندگی عالی رو دارم :)) آره درسته، از نظر روحی داغونم، حالم خوش نیست و از خودم بدم میاد اما باید ادامه بدم و مطمئنم با توکل به خدا به هدفهای قشنگم میرسم😍 من بااااور دارم که زیباترین، باهوش ترین، عاقل ترین، ثروتمند ترین ، محبوب ترین و کاملترین دختر دنیا هستم و به خودم افتخار میکنم🍓خدایا ممنونم که در همه ی مراحل زندگیم کمک ام میکنی و پشتیبان من هستی😍☁ خدایا بخاطر داشته هام و همه ی نعمت ها و موقعیتهای عالی ای که برای پیشرفت سر راهم قرار دادی ازت ممنون خدای مهربونم💚🍃 خدایا کمک ام کن بتونم به همه ی اهدافم برسم و انسانی زیبا، باهوش، همه چی تموم و کاملی باشم💕 خداجونم برای همه چیز سپاسگزارم ، سپاسگزارم، سپاسگذارم💚❤💛💙💜💓💕💖💗💝💞💟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو یعنی چی با همه دانشجو هاتون اینجوری رفتار میکنید؟ یادتون نره شما اول از همه استادید مسئولیتایی ...

بگم استاد قبلیمم خیلی از این کار ها میکرد یا ممکنه کار به لجبازی کشیده بشه؟

تا حد ممكن سرسنگين باش با اين آدم . اگر چيزي پرسيد كوتاه و خلاصه و مفيد جواب بده . تا ميتوني محل سگ هم بهش نزار . اينجور استادها رو بايد يه پاشون بست به درخت . يه پاشون هم بست به ماشين . بعد گاز داد كه از وسط جر بخورن .