2777
2789
عنوان

مهمان مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1302 بازدید | 85 پست
خوشبحالت حداقل پدرت به فکر هست من که پدرم هیچوقت به فکر نبوده و نیست هیچوقت پدرم حامی معنوی و پ ...

هر کسی تو زندگی یه مشکلی داره.‌

مثلا من پدرم واقعا عالی و عاقل و به فکر بود اماچند ساله فوت کرده ‌.

منم حالا باید بعد از خدا خودم حامی خودم باشم.‌ منم خیلی وقتا احساس خلاء میکنم اما چه میشه کرد‌.  توکل بر خدا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا نيومدن واسخ من كه  واسه يه مسعله ديگه اومدن خريد ملك

خودم مجرد بودم از این موردا داشتم. بابای منم اینکارو کرد گفت جلوی فلانی بیا بااینکه اومدم اما.... 😔😔😔😔😔😔

خداروشکر باکسی که خودم میخواستم ازدواج کردم

🤪
هر کسی تو زندگی یه مشکلی داره.‌ مثلا من پدرم واقعا عالی و عاقل و به فکر بود اماچند ساله فوت کرده ‌. ...

خدا رحمت کنه پدر بزرگوارتان

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات  
قبلا هم باباي مم اينجوري بود الان واقعا به فكرمه ٣٠سالمه

آره خب مشخص قصدشون خیره 😍

این نیز بگذرد...خداییش قشنگ نیست امضام؟ در هر حالتی بهت گوشزد میکنه که این حال گذراست چه غم چه شادی یعنی درواقع این دنیا گذراست پس چه بهتر اگر خیلی به خودمون سخت نگیریم و مهربون باشیم با هم

همون اول وقتی اومدن ی سلام احوالپرسی بکن برگرد اتاقت

پسرمسر دارن؟؟😅

ناامید کردن کسی که نیاز ب حرفای امیدوار کننده داره کار شاخی نیست اگه جرعت داری انگیزه ی پرواز بده بهش :)......بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید نه کار هایی که انجام داده اید... پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید،  جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید♕^_^
هر کسی تو زندگی یه مشکلی داره.‌ مثلا من پدرم واقعا عالی و عاقل و به فکر بود اماچند ساله فوت کرده ‌. ...

الهی بگردوم آجی

بزنیــم بـه ســلامتی لبخنــدی که......کمکـ میکنه برای همـــه توضیـــح ندی حالت داغونه......!
خب شابد پسر خوبی دارن میخواد شمارو ببینن.  اتفاقا خیلی متین و سنگین لباس بپوش اومدن همون اول ج ...

افرین این خوبه😍🤗

اینو‌برو اسی

هی  هم  استرس نمیگیری الان صدام میکنن دودقیقع دیگه صدام میکنن😅