2777
2789

من مشاور هستم مشکلتون چیه عزیزم؟

شرایط مشاوره رفتن نداری؟هزینش برات سنگینه؟ مسیر خونه تا مراکز مشاوره برات دوره؟دوست نداری حضوری با مشاور راجب مشکلت صحبت کنی؟دلت میخواد تو خونه بشینی و با مشاورت در ارتباط باشی؟ همه اینا قابل حله!! اونم با پنجاه درصد تخفیف!!!!!!😍😍😍بله خانوما من کارشناس ومشاوره خانواده هستم و کارشناس و مشاوره حقوقی🤩در زمینه مربوط به مشاوره خانواده در موضوعات:حل اختلافات بین زوجین،آموزش همسرداری،آموزش جذب همسردلخواه ویژه دختر خانوما و فرزندپروری مشاوره ارائه میشه خدمتتون🌹در زمینه مشاوره حقوقی هم در حوزه مسائل مربوط به خانواده (طلاق_مهریه_نفقه_حضانت_جهیزیه_ارث_نسب و دیگر مسائل مربوط به خانواده)مشاوره ارائه میشه،انواع دادخواست، درخواست،لایحه،اظهارنامه در اسرع وقت با ۵۰ درصد تخفیف تنظیم میشه،آیدی مشاور در روبیکا،ایتا،سروش،گپ،بله وآیگپ:moshavere_onlinee                                و در تلگرام:moshavere_onlineeeپیام بدین🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا یعنی انقدر نیا بده؟ هممون مشکل داریم ولی گرفتن جونمون ک باعث میشه با همین حال بد وارد دنیای دیگ ...

کسی از بعد مرگ که خبر نداره ، ولی با مردن که چیزی درست نمیشه باید ادامه داد فقط

مشکلم 😭چه طوری بگم عزیزم یه خانواده دارم که منو کالا میدونن می‌خوام به یکی بفروشن 

یه نفرم تو زندگیم هست که آنقدر همو دوست داریم قرار بود که این ماه نامزد کنیم بابا بزرگش فوت کرد تو این مدت ام پدرم گفت که من تورو میدم به یکی دیگه تو یکساله با یه آدمی هستی که معلوم نیست میخواین چیکار کنین البته ایشونم تحت تاثیر فامیلاش این حرفارو میزد 

من خیلی وقت بود این جریانات و تحمل کردم و به عشقم نگفتم ولی به شب کم آوردم.و گفتم اونم رفت به خانواده اش گفت بریم خواستگاری پدرش ناراحت شد گفت فعلا زوده شرایط ندارم پدرم مرده تازه ۱۰روزش تموم شده 

من همه ی این مساعلو حل کردم با خانواده ام با زورم حرف زدم گفتم من فقط با اون ازدواج میکنم وگرنه میکشم خودمو 

الان اون ناراحته نمی‌دونم چرا حتی یه هفته اس باهام درست حرف نمیزنه ما آنقدر بهم وابسته بودیم بدون شب بخیر نمیخوابیدیم و بدون صبح بخیر روزمون شروع نمیشد 😭

مدرس ریاضی هستم از پایه اول ابتدایی  تا اول متوسطه 

ببین حال من بد تره تو خودتو ناراحت نکن و اذیت نکن میخوام چن وقتی تو خودم باشم نمیتونم حرف بزنم تو خودتو اذیت نکن و غذا توو بخور ب خاطر حرف نزدن و این چیزا اینجوری نکن با خودت 

اینو یه ساعت پیش داده حالم خیلی بده نمیدونم چی میخواد بشه 😔

ببین حال من بد تره تو خودتو ناراحت نکن و اذیت نکن میخوام چن وقتی تو خودم باشم نمیتونم حرف بزنم تو خو ...

عزیزدلم،مگه نمیگین پدربزرگ ایشون تازه فوت شده و با این وجود خانوادش ومجبور کرده بیان خواستگاری وخانوادش نیومدن؟ این یعنی خودش مشکلی نداره که بخواد پا پیش بذاره از ایشون بخواه خودش موقتا تا جور شدن شرایط خانوادش پا پیش بذاره و با پدرتون صحبت کنه تا پدرتون بفهمه این آقا شمارو برای ازدواج میخواد 

شرایط مشاوره رفتن نداری؟هزینش برات سنگینه؟ مسیر خونه تا مراکز مشاوره برات دوره؟دوست نداری حضوری با مشاور راجب مشکلت صحبت کنی؟دلت میخواد تو خونه بشینی و با مشاورت در ارتباط باشی؟ همه اینا قابل حله!! اونم با پنجاه درصد تخفیف!!!!!!😍😍😍بله خانوما من کارشناس ومشاوره خانواده هستم و کارشناس و مشاوره حقوقی🤩در زمینه مربوط به مشاوره خانواده در موضوعات:حل اختلافات بین زوجین،آموزش همسرداری،آموزش جذب همسردلخواه ویژه دختر خانوما و فرزندپروری مشاوره ارائه میشه خدمتتون🌹در زمینه مشاوره حقوقی هم در حوزه مسائل مربوط به خانواده (طلاق_مهریه_نفقه_حضانت_جهیزیه_ارث_نسب و دیگر مسائل مربوط به خانواده)مشاوره ارائه میشه،انواع دادخواست، درخواست،لایحه،اظهارنامه در اسرع وقت با ۵۰ درصد تخفیف تنظیم میشه،آیدی مشاور در روبیکا،ایتا،سروش،گپ،بله وآیگپ:moshavere_onlinee                                و در تلگرام:moshavere_onlineeeپیام بدین🌱

بابت خواستگاری که قراره بیان هم اصلا مخالفت نکن فقط تو اتاق که رفتین صحبت کنین واقعیت و بهش بگین، اما نگین که با کسی تو رابطه هستین فقط بگین هیچ میل و رغبتی به این آقا ندارین الانم صرفا بخاطر اصرار خانوادتون قبول کردین بیان خواستگاری

عزیزدلم،مگه نمیگین پدربزرگ ایشون تازه فوت شده و با این وجود خانوادش ومجبور کرده بیان خواستگاری وخانو ...

مشکل اینجاست که همه این حرفا رو با خانواده اش سه ماه پیش اومدن زدن با خانواده ام ولی پدرمو ‌‌پر کرده بودن و اذیتمون کردن اینا به کنار 

اون باهام حرف نمیزنه ناراحته می‌دونم ولی حال من با این کاراش بد میشه  

مشکل اینجاست که همه این حرفا رو با خانواده اش سه ماه پیش اومدن زدن با خانواده ام ولی پدرمو ‌‌پر کرده ...

خب پس اگر از بابت آقا مطمئنی سفت و سخت خواستگارت رو رد کن با همون روشی که گفتم