2777
2789

ی شلوار دمپا  دارم میخوام کنارش چاک بدم 

از این چاک بلندا 

چیکار باید بکنم یه هشت درارم و بدوزم یا بشکافم خط دوختشو و هر طرفو جدا بدوزم؟ 

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

باز کن بدوز جدا  یا اینکه وسط قسمت جلو رو پیدا کن و ده سانت علامت بزن صاف قیچی کن و جدا بدوز&n ...

آها مرسی 

حالا ی شلوار دارم راسته گشاده نمیدونم بهش چی میگن شاید مام استایل میگن بهش میخوام دمپاش کنم اونو چیکار کنم؟ از رون تنگ کنم کافیه؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آها مرسی  حالا ی شلوار دارم راسته گشاده نمیدونم بهش چی میگن شاید مام استایل میگن بهش میخ ...

شاید منظورت شلوار بگ هستش؟

از جایی که تنگ هست شروع کن ب تنگ کردنش و دم پاش رو گشاد کن که یسری ریزه کاریای خودش رو داره اگ بلد نیستی خرابش نکنی بهتره گلم 

شاید منظورت شلوار بگ هستش؟ از جایی که تنگ هست شروع کن ب تنگ کردنش و دم پاش رو گشاد کن که یسری ریزه ...

آخه همه کارای خیاطیمو خودم انجام میدم منظورم تنگی و کوتاهی و ساسونه فقط اینو بلد نیستم میتونی ی توضیحی بدی؟ 

از جایی که تنگ میشه واست مثلا ران 

اون قسمت رو با متر اندازه بگیر دورش رو بعد شلپار رو صاف پهن کن قشنگ وسطش رو پیدا کن علامت بزن تا پایین بعد 

اندازه دوری که گرفتی رو تقسیم دو کن و از وسط به کناره های شلوار برو و یک سانت جای دوخت هم اضاف کن و علامت بزن تا قسمت ساق پا همین روش رو برو بعد به قسمت دم پا ک نزدیک شدی خط کناره ها رو ببر به پایین و بزار همون گشادی پایین رو داشته باشه 

متوجه شدین یا اینکه الگویی بگم واستون؟

از جایی که تنگ میشه واست مثلا ران  اون قسمت رو با متر اندازه بگیر دورش رو بعد شلپار رو صاف پهن ...

متوجه شدم ممنونم از وقتی ک گذاشتی