2821
2789
عنوان

من و دخترم❤ ۰۲/۲/۲۴

370 بازدید | 16 پست

دیروز جایی بودیم بعد من و دخترم زودتر از شوهرم رفتیم سمت ماشین که پارک بود بریم سوار بشیم 

تو کوچه هم ماشین زیاد پارک بود اتفاقا یه آقایی هم تو ماشینش که اونم پرشیا بود نشسته بود و گویا داشت مارو نگاه می‌کرد 

دخترم اینجوری گفت بهم وروجک

مامان زود باش بریم سوار ماشین پرشیامون بشیم 😎🥸

وای خدا غش کردم از خنده همچین گفت انگار سانتافه داریم داریم میریم سوار اون بشیم قلبم براش رفت بخدا 

چند روز پیش هم خونه دخترخالم بودیم دوست دخترخالم هم بود 

بعد ما رفتیم دستشویی تا سیفون دید کلی ذوق کرد و کشید اصلا سیفون ندیدست انگاری 😅😅😅

اومدیم بیرون رفتیم تو جمع نشستیم یهو رو به دخترخالم برگشت گفت ما خودمونم سیفوووون داریییمممممم 😅😅😅

هممون از خنده منفجر شدیم 

بچم هر چی هر جا ببینه اگه خودمون داشته باشیم به طرف حالی میکنه داریم

پارسال یه بارم جاریم اومد سربزنه بهمون برای دخترم موز آورده بود گفت میدونم عشق موزه براش آوردم 

دخترم بدو بدو رفت از یخچال موز برداشت آورد به زنعموش نشون داد ما خودمون داریم 😅😅

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

عزیزمممم

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

خدا حفظش کنه😅

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فضولچس😂😂ماشاءالله😍🌱

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

ای جانم😍

دیگه آرمی نیستم دوستان🙃                                                             هـر ڪسـے با هر شهیدی خو گـرفت                                                    روز محـشر  آبرو از او گـرفت                                       تا سر به بدن باشد چادرم کفن باشد✋🏻❤️ 
وای وروجکو😍😍😍چن سالشع خداحفظش کنه😍😍😍😍😍

مرسی نزدیک سه سالشه خودمم غش کردم براش🥰

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
فضولچس😂😂ماشاءالله😍🌱

آره شدید😅

آره شدید😅

خداحفظش کنه😍

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
خداحفظش کنه😍

مرسی عزیزدلم

الهی😍😍😍 منم یه دختر توراهی دارم،برا منم شیطون میشه خودااااا😍😍😍😍😍

انشاله صحیح و سالم دنیا بیاد عزیزم 

انشاله شیطونم بشه مثل من پیرشی از دستش🤣🤣 

کم آوردن تو مرامش نیست    

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید