2821
2789
عنوان

حجامت

| مشاهده متن کامل بحث + 1049 بازدید | 42 پست
کدوم پزشک؟ هرپزشکی صلاحیت اینو نداره حرفی بزنه ها سکته همیشه زیاد بوده ولی یه چیز دیگه هم هست که خی ...

پزشکایی که وابسته به جایی نیستند  و خیلیا خودشون این واکسن رو نزدند  حقیقت رو اونوقتها هم می گفتند  الان هم می گن   اصلا چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است

ریپ نزن چون مغزت کشش نداره،دکتر رفتن و نرفتن ما به خودمون مربوطه یاد بگیر برای کسی امر و نهی نکنی

خدا را شکر آدمایی با سطح سواد و علم مثل شما اطرافم نیست

برو دنبال علف و عنبر نسا

دکترا میخوان بکشنت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علم بخوره تو سرشون   علمی که ویروس رو به جان مردم انداخت  و اونهمه کشته داد   خودشون ...

من هر روز تو اوج کرونا زمانی که واکسن تو ایران نبود و بقیه کشورا بود مینشتم از سایتای مختلف و دوستام که کشورای مختلف بودن آمار روزانه مرگ و میر چک میکردم که قشنگ تو اون کشورا سیر نزولی داشت اما ایران برعکس بود سردخونه ها دیگه جا نداشتن / بعد اومدن واکسن تو ایران خداروشکر امار ایران هم نزولی شد/// شما اون زمان میرفتی سایتای خارجی چک کنی؟ یا با پزشکای خارجی صحبت کنی ؟ نه چون درگیر رسانه های زرد شدید

_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

هیچ سیستم دولتی توی هیچ کشوری محض رضای خدا کاری نمیکنه دنیا فهمید کرونا و واکسنش برای کاهش و کنترل ج ...

دقیقا  خیلی چشم وگوش بسته دارند نظر می دن   بدون اینکه یه کمی اطرافشون رو با دید باز بنگرند

خدا را شکر آدمایی با سطح سواد و علم مثل شما اطرافم نیست برو دنبال علف و عنبر نسا دکترا میخوان بکشن ...

@نی_نی_یار_پنج ایشون نه ادب سرش میشه نه میدونه تبادل نظر چیه

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من
عزیزم یک توصیه بهت می کنم.برای مسائل علمی اصلا نی نی سایت مرجع خوبی نیست‌.چون متاسفانه بدون آگاهی و ...

به مقالاتشون هیچ اعتمادی نیست  زمان قدیم هم نیست که از اطرافمون بی اطلاع باشیم    ما چیزی که با چشمان خودمون ببینیم باور داریم  نه مقالاتی که به نفع خودشون چاپ می کنند  

مگه یادت نیست تا زمانیکه تبلیغ ۲ فرزندی بود   همه مقالات و شعارهای پزشکی به نفع فرزند کم بود   پس چرا الان همه ش به نفع فرزندآوریه؟بهتره با دید باز مسائل پیرامون رو ببینیم

شما خودت مقایسه کن چقدر بعد واکسن کرونا کم شد  اکه واکسن نبود همه می‌مردند

وااااای نگو که جدی می گی؟  کرونا که دوره ش تموم شد     تمام ویروسهای از نوع کرونا پس از جهشهای متوالی و بعد اینکه به اوج و همه گیری رسید  تدریجا فروکش می کنه و ضعیف و ضعیفتر تا عادی می شه  اینو همون اول هم گفتند اوجش ۲ سال طول می کشه  و همینم شد    حالا این اصرار و اجبار به واکسن برای ایمنولوزیستها و پزشکان با سواد چیز عجیبی بود که اونهمه تو کشورهای اروپایی وآمریکایی بر علیه واکسن تجمع می کردند

وااااای نگو که جدی می گی؟  کرونا که دوره ش تموم شد     تمام ویروسهای از نوع کرونا پس ...

ببین نه من نه شما نمی تونیم همو قانع کنیم هرکدوم نظر های مختلفی داریم پس بزار هرکدوم نظز خودمونو حفظ کنیم 

من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚                                   من عاشق فیلمم 💜💫    عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید  سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑                     
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز