2821
2789
عنوان

حجامت

| مشاهده متن کامل بحث + 1049 بازدید | 42 پست
این واکسن کریزی از زمان امیرکبیر بوده حماقت آدما تمامی نداره همونایی این حرفا رو میزنن که دارو را ...

نمی دونم این تعصب کورکورانه واکسن چیه تو نی نی سایت می بینم    تمام اطرافیان عوارضش رو تایید می کنند حتی پزشکا  و خیلیا از زدنش پشیمونند   ولی اینجا هنوز عده ای رو حرف و تعصب خودشون پافشاری می کنند   شما واکسنهای اون زمان که نتیجه سالها تحقیق بود با واکسن کرونا مقایسه می کنی؟

من از خود پزشکا شنیدم  گفتند از بعد واکسن کرونا سکته و ....زیاد شده  حالا شما انکار می کنی ...

چه جالب پزشکا اطراف ما چیز دیگه میگن/ درضمن از قبل کرونا ایران جز کشورایی بوده که بالاترین امار سکته قلبی تو کل جهان داشته و اخبارش از سال های قبل تو سایت های مختلف هست

_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کدوم پزشک؟ هرپزشکی صلاحیت اینو نداره حرفی بزنه ها سکته همیشه زیاد بوده ولی یه چیز دیگه هم هست که خی ...

اره شما بیشتر دکترا می فهمی 

من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚                                   من عاشق فیلمم 💜💫    عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید  سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑                     
نمی دونم این تعصب کورکورانه واکسن چیه تو نی نی سایت می بینم    تمام اطرافیان عوارضش رو تای ...

شما خودت مقایسه کن چقدر بعد واکسن کرونا کم شد 

اکه واکسن نبود همه می‌مردند 

من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚                                   من عاشق فیلمم 💜💫    عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید  سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑                     
دنیا!!!! 😆😆😆چقدر خوب که شما و دنیا فهمیدین

بله چون دیدمون وسیع تر از دید شماست،امیدوارم که اتفاقی براتون نیفته اما خیلیا عوارض واکسنارو دیدن

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من
نمی دونم این تعصب کورکورانه واکسن چیه تو نی نی سایت می بینم    تمام اطرافیان عوارضش رو تای ...

اره چون تو بیمارستان نتیجش دیدیدم که بعد واکسن به شکل خیلی واضحی تعداد مرگ و میر بستری کمتر و کمتر شد نه تنها تو ایران بلکه کل جهان

_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

اره شما بیشتر دکترا می فهمی  

از کجا میدونی من چه سوادی دارم و چه زمینه تحقیقاتی و با کیا در ارتباطم؟! شاید بیشتر بفهمم خب

از صد و خورده ای سال پیش مردم ما همین قدر خرافاتی و بی سواد بودن و این هی ادامه داره متاسفانه 

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

اتفاقا این علم گریزی عجیب نی نی سایت، قابل توجه هست

سطح سواد بی داد میکنه

مرجع علمی همشون هم در و همسایه، عمه و خاله، سوپری محل و نهایت گوگل هست

از کجا میدونی من چه سوادی دارم و چه زمینه تحقیقاتی و با کیا در ارتباطم؟! شاید بیشتر بفهمم خب ا ...

عزیزم منظور پست قبلیتون اشتباه فهمیدم 💚

ببین  کلا همیشه با علم یه سر جنگ بوده

علم بخوره تو سرشون   علمی که ویروس رو به جان مردم انداخت  و اونهمه کشته داد   خودشون هم از درمانش عاجز بودند    و بعدش واکسن با کلی عوارض که هیچ تاثیری هم نداشت  هرکس واکسن زد باز شدید گرفت و حتی مرگ بر اثر کرونا بعد واکسن هم زیاد بود

علم بخوره تو سرشون   علمی که ویروس رو به جان مردم انداخت  و اونهمه کشته داد   خودشون ...

کی گفته واکسن تاثیر نداشته؟

علم بخوره تو سرشون   علمی که ویروس رو به جان مردم انداخت  و اونهمه کشته داد   خودشون ...

تو فامیلای ما از 8 ساله تا 80 ساله حداقل 2 دز زدن همه هم حالشون خوبه... یه مدت شایعه میکردن نازا میشن بعد ضایع شدن حالا سکته به واکسن ربط میدن... نزدن واکسن بیشتر از زدنش ضربه میزد تو اون زمان

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز