2777
2789
عنوان

دوست ناباب

149 بازدید | 6 پست

امروز یکی از دوستام تو جمع بهم تهمت انداخت جوری رفتار میکرد که انگار واقعا راست میگه همه باور کردن مطمئنم خیلی حالم بد شد از شدت عصبانیت گریم گرفت 

حالم اصلا خوب نیس 

چیکار کنم 

چرا حالت خوب نباشه؟ ذات این مثلا دوستت رو شناختی اگر بقیه هم مثل اون رفتار کردن ذات اون ها رو هم شناختی.. حالت باید خوب هم باشه. 

هر کی هم پشت سرت حرف زد به جهنم. اگر کراش مراش هم تو اون جمع داشتی و اون هم مثل بقیه فکر کن اون رو هم بفرست به جهنم! ول کن بابا آدمای دوزاری رو.. دنیا رو برای خودت سخت نکن.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا حالت خوب نباشه؟ ذات این مثلا دوستت رو شناختی اگر بقیه هم مثل اون رفتار کردن ذات اون ها رو هم شنا ...

ممنون عزیزم 

ولی خیلی میسوزم که گریم گرفت اونجا ضعیف نشون دادم خودمو دست خودم نبود یه لحظه نتونستم خودمو نگه دارم 

ممنون عزیزم  ولی خیلی میسوزم که گریم گرفت اونجا ضعیف نشون دادم خودمو دست خودم نبود یه لحظه نتو ...

نه عزیزدلم خودتو سرزنش نکن. ما همه آدمیم و احساسات داریم. حتی ممکنه اشتباه کنیم و اشتباه حق ماست. اینایی که میگم حرف من نیست و دو روز قبل داشتم با دامادمون صحبت میکردم دقیقا عین این حرفای تو رو میزدم اینا رو بهم گفت. دیدم راست میگه منطقیه حرفاش. واسه چی باید خودم رو ناراحت کنم که یه زمان یه اشتباهی کردم پیش یکی خودمو ضعیف نشون دادم اونم فکر کرده کیه و چیه و فلان و بهمان. یه حرف جالبی زد گفت اگه تو روت این حرفا رو نمیزد هم پشت سرت میزد. پس یا خبردار میشدی یا نمیشدی. پس فرقی به حالت نداشت. پس برات مهم هم نباشه چی میگن مهم اینه خودت میدونی چیزی که میگن حقیقت نداره. 

ریلکس باش عزیز من. اینا حرفای یه پسر جوونه اتفاقا بهت گفتم که اهل تعارف معارف نیست و با صداقت بهم گفت و باهام حرف زد. همه اون حرفا رو عینا بهت گفتم. خودتو سرزنش نکن فقط بعد از این اطرافیانت رو درست انتخاب کن. و اگه دیدی یکی از دوستات آدم درستی نیست اول بهش تذکر بده با آرامش و منطق و البته محکم که فلان رفتارت اذیتم کرد و منتظر یه توضیح منطقی باش ازش. اگر دیدی توضیح منطقی نداشت و دوقورت و نیمش هم باقی بود کات فور اور! دنیا پر از آدمای خوبه که میشه باهاشون دوستی خوب و بدون تنشی داشت. خودتو به خاطر آدمای بی ارزش اذیت نکن.

هر حرف مفتي كه زده مهم نيست . مهم اينه كه تو چه برخوردي با اون آدم داري . امسال عيد عموم اومده بود خونه مون . دختر عموم و شوهرش هم بودن . دختر عموم جلوي جمع يكي از اوسگول بازيهاي دوران قديمو تعريف كرد . همه زدن زير خنده . مسخره م كردن . منم خيلي ناراحت شدم . ولي به روي خودم نياوردم . اينها هم هنوز داشتن ميخنديدن . رفتم اون يكي اتاق . يه پيامك زدم به دختر عموم . گفتم يه دقيقه بيا اين يكي اتاق يه كار خيلي مهم باهات دارم . اومد در اتاقو بستم بهش گفتم خرس گنده ي بي شعور . فكر كردي چه خري هستي ؟ از هيكل گنده ت خجالت نميكشي از سن و سالت خجالت بكش . ميخواي برم جلوي شوهرت فلان ماجرا رو تعريف كنم تا هم مسخره ت كنن هم حيثيتت بر باد بره ؟ گم شو تو اتاق آجيل و ميوه تو بخور و بگو كار دارم بايد برم . 10 دقيقه ديگه نرفته باشي ميام آبرو و حيثيتتو ميبرم . ديد من خيلي عصباني ام الآن ممكنه برم پته مته شو بريزم رو آب . يه بچه هم داره . ترسيد شر براش درست كنم . سريع ميوه شو خورد و در گوش شوهرش پچ پچ كرد و بلند شدن خداحافظي كردن و رفتن . منم از اتاقم در نيومدم باهاشون خداحافظي هم نكردم . فاميله ؟ به درك . وقتي بي شعوره اينجوري باهاش برخورد ميكنم . از اون روز تا الآن هم ديگه باهاش حرف نزدم . اين دفعه ي دومش بود همچين غلطي ميكرد . تو هم ضعف نشون نده . همون جوري كه بهت تهمت زده يه تهمت بدتر بهش بزن . ناراحت شد بگو تو هم شوخي كردي من جنبه داشتم . پس خودتم جنبه داشته باش . اگر ناراحت كننده س خودت چرا از اين شوخي ها ميكني ؟ اونجا ميفهمه كه هم بي شعوره . هم جوابه هاي هويه .