2777
2789
عنوان

دوشنبه هفته پیش سونو شکمی دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 24 پست
چه دکتر خوبی دارید ...... من خیلی گریه کردم امروز خیلی

استرس نداشته باش استراحت کن بیشتر اگه به رنگ روشن دراومد یا زیاد شد برو دکتر، ایشالله هیچی نیست من دقیقا هنوز قلبش تشکیل نشده بود لکه داشتم که بعد از سه روز قطع شد ولی دومی چون سه ماهه دوم لکه داشتم قرص بهم داد، ایشالله لانه گزینی هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استرس نداشته باش استراحت کن بیشتر اگه به رنگ روشن دراومد یا زیاد شد برو دکتر، ایشالله هیچی نیست من د ...

یذره قاطی ترشح بود قهوه ای کمرنگ بود ببخشید واضح میگم 

ولی چون ۱۴۰۰ بارداری شیمیایی داشتم 

و ۱۴۰۱ بارداری پوچ

تو جفتش با لک دیدن شروع شد 

بخاطر همین نشستم گریه کردم 

جز توکل و جز تحمل و جز صبر هیچکاری ازم برنمیاد 

گفتم برم سونو بیینم رشدش متوقف شده یا نه

زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله 
یذره قاطی ترشح بود قهوه ای کمرنگ بود ببخشید واضح میگم  ولی چون ۱۴۰۰ بارداری شیمیایی داشتم  ...

ببین زنگ بزن از دکترت بپرس ولی زیر هشت هفته تا ده هفته دکترا ساک براشون مهمه بعد از هشت هفته وجود جنین در ساک و تشکیل قلب که ممکنه تا ده هفته هم طول بکشه، شما هفته چندمی؟ 

یذره قاطی ترشح بود قهوه ای کمرنگ بود ببخشید واضح میگم  ولی چون ۱۴۰۰ بارداری شیمیایی داشتم  ...

منم همین جور بود دکتر بهم گفت بیشتر شد یا روشن شد بیا، درست مثل اول که می خوای پریود بشی یا وقتی اخرای پریودیت هست

ببین زنگ بزن از دکترت بپرس ولی زیر هشت هفته تا ده هفته دکترا ساک براشون مهمه بعد از هشت هفته وجود جن ...

دوشنبه ۱۸ اردیبهشت دکتر ساک رو دید 

گفت ۴ هفته و سه یا چهار روزته(الان فکر کنم پنج هفته و یکی دو روزم باشه)

با محاسبه پریود الان شش هفته و سه روزمه

سونو یک هفته عقب تر از تاریخ پری بود که خب این نرماله! 

ولی اگر بارداریم پوچ باشه رشد ساک متوقف میشه

منم همین جور بود دکتر بهم گفت بیشتر شد یا روشن شد بیا، درست مثل اول که می خوای پریود بشی یا وقتی اخر ...

اره دقیقا 

کمرمم درد خفیف داره امروز 

رگ سیاتیکمم چهار پنج روزه گرفته میزنه به پاشنه پام 

بیشتر انگار کمردردم بخاطر این سیاتیکمه

دوشنبه ۱۸ اردیبهشت دکتر ساک رو دید  گفت ۴ هفته و سه یا چهار روزته(الان فکر کنم پنج هفته و یکی ...

نترس ببین حالا یه تجربه بد داشتی قرار نیست همیشه همون جور باشه منم با علایم شما بودم و خدا رو شکر چیزی نبود پس امید داشته باش منتظر تشکیل قلب کوچولوش باش، اینقدر اوایل حامگی ریزه که چون سن بارداری کمه دکتر اصلا نمی تونه اونو تو ساک ببینه واسه همین اول تشکیل ساک بعد از یک ماه یعنی تو هفته هشت تا ده تازه می تونن ببینش، خیلیا یه بار همون هفته هشتم میرن منو شما که عجله داریم تندی میریم دکتر میگن برو یه ماه دیگه بیا برا قلبش❤️

نترس ببین حالا یه تجربه بد داشتی قرار نیست همیشه همون جور باشه منم با علایم شما بودم و خدا رو شکر چی ...

خیلی ممنون عزیزم محبت کردی وقت گذاشتی تایپ کردی الهی خیر بیینید ❤️❤️❤️❤️❤️یک دنیا ممنون عزیزم 😢❤️❤️❤️❤️❤️❤️