2777
2789
عنوان

سنجش ورود به مدرسه(کلاس اولی ها)

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 38 پست

منم میترسیدم‌ پسرم رد بشه ولی شکر خدا قبول شد. اگرم رد بشن مجدد فرصت میدن  باهاش تمرین می‌کنی و یکبار دیگه تست تخصصی میگیرن . .ولی بدون سوالا اسونن و فقط خودت استرس نداشته باش که بهش منتقل می‌کنی. 

خدااا رو شکررر موفق ترین باشه الهی

فدات شم،الکی به مااسترس دادن وگرنه من ازبچم مطمئن بودم همه چی روبلدبودفقط راحت نبود،اوایل مدرسه هم سختش بودارتباط بگیره امامعلمش میگه خیلی باهوشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا همه قبول شدن بسلامتی؟ یعنی سوالات آسونه ؟ اون یدونه چی بود؟باز غنیمت    

نگران نباش. پسر من ک رفت. اکثر سوالا رو لو داد و بعد ک ب خواهر زاده میگفتم این سوالا بوده می‌گفت آره برا منم بوده. خواهر زاده گفت ازم پرسیدن کدوم پرنده وسطه. سه تا پرنده بودن ازش پرسیدن کدوم وسطه.پسر من ک از آزمون اومد بیرون گفت مامان سخت بوده فقط همون پرنده وسطه فقط آسون بوده. اینو که گفت قلبم اومد تو دهنم گفتم نکنه رد شده. 

حالا همه قبول شدن بسلامتی؟ یعنی سوالات آسونه ؟ اون یدونه چی بود؟باز غنیمت    

ببین الان بهت همه چیزو توضیح میدم. کارت واکسن و کارت ملی خودت و باباش و بچه ت و ی عکس از بچه ت همراهت باشه. بعد صبحونه بده قشنگ بخوره من چیز شیرین دادم تا مغزش فعال بشه. بعدش بهش بگو عزیزم ما قراره بریم ی جایی ک ازت چن تا سوال میپرسن ی خانمی هست ک تا حالا ندیدیمش ولی خیلی مهربونه هر سوالی بلدی جوابش رو بده. هر کدوم هم بلد نیستی هم بگو بلد نیستم خیلی راحت. و بعد هم ک از اونجا اومدیم بیرون میریم ی بستنی خوشمزه میخوریم .

به نظرتون کسی که پیش دبستانی سنجش‌ رفته بازم میره؟

میشه واسه روح داداش جون مرگم صلوات بفرسین😭😭😭همش بیس و یک سالش بود و یدفعه ایست قلبی کرد و پر کشید از این دنیای لعنتی😭😭😭قدر کنار هم بودنو بدونید بچه ها شاید فردایی نباشد  

بسلامتی. الان اعتماد بنفسش چطوره؟ پسر منم خیلی حساسه

قربونت،الان بهترشده، معلمش میگه خیلی باهوشه فقط حساسه نمی تونیم بگیم بالای چشمش ابروعه،بچه‌ها هم چیزی بگن اشکش دم مشکه😅ولی این آخرااحساس کردم بهترارتباط میگیره

ببین الان بهت همه چیزو توضیح میدم. کارت واکسن و کارت ملی خودت و باباش و بچه ت و ی عکس از بچه ت همراه ...

اما سوالا ک پسرم لو داد. 

تو ی اتاق بینایی رو چک میکنن اونطوری ک میگن کدوم چپ کدوم راست کدوم بالا کدوم پایین. 

موهاشون و دندوناشون چک میشه. 

ازشون می‌خوان یه توپ پرت کنن. ( آمادگی جسمانی)

لی لی برن. جفت پا بپرن

توی اتاق بازی اینا رو پرسیدن 

رنگ ها رو پرسیدن 

تا ده بشمار 

دست راستت کدومه. 

چن تا حیوان بوده گفتن کدوم برا مزرعه ست. کدوم تو آب. کدوم جنگل. گفتن بزار سر جاش گاو برا مزرعه. شیر مثلا جنگل. ماهی دریا 

کدوم پرنده وسطه

هواپیما و ماشین بوده. گفته هواپیما رو بزار بالای ماشین. ماشین رو حالا بزار کنار هواپیما ( مفهوم بالا پایین. کنارش و...)

دو تا آدمک بوده گفتن کدوم صف اوله.کدوم صف دوم

ازش خواستن ی گردی بکشه ( میخواستن ببینن مداد ج جوری دست میگیره)