2777
2789
عنوان

دعوا با شوهر

1431 بازدید | 78 پست

دیشب توی گوشی شوهرم دیدم با یکی چت کرده بود قربون صدقه رفته بود حرفای سکcی و ... اینم بگم که برای چندمین بار بود میدیدم ولی تا حالا به روش نیاورده بودم 

سری قبل که دیدم از پیامای حذف شده گوشیش دیدم با چند نفر در ارتباط بوده تا حالا

بهش گفتم من عفونت گرفتم و دل درد شدید دارم تو با کسی هستی

در نظر داشته باشید قرار نیست جواب هر کامنت بی ربطی رو بدم هر کس نظر خودش رو میگه ریپلی نکنید

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

تو باكسی هستی چ ربطی ب عفونت داره اسی جان؟

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم

که خیلی شوکه شد و جا خورد و گفت نه بخدا حتما برو دکتر و داروهات و بخور و از این حرفا

منم شروع کردم و گفتم اگه باشی خودت و من کلی بیماری مقاربتی میگیریم

اگه بفهمم هستی نمی مونم

اینا مال قبل عید امسال بود

شب عید خونه مادر شوهرم پیام اومد براش عزیزم سال نو مبارک

من پیام و شماره رو بلاک کردم و پیام حذف کردم

در نظر داشته باشید قرار نیست جواب هر کامنت بی ربطی رو بدم هر کس نظر خودش رو میگه ریپلی نکنید

آدمی که ذاتش خراب خرابه عزیزمن ...خودت رو کول نزن به روش بیار و باهاش صحبت کن اگر میخوای بمونی تعهد بگیر یه تعهد درست حسابی و بعدش هم حسابی حواست به همه چی باشه اگر هم نه ک پای تصمیمات وایسا

🕊️چشم از پنجره بردار منجی در آینه است🍃🌻
که خیلی شوکه شد و جا خورد و گفت نه بخدا حتما برو دکتر و داروهات و بخور و از این حرفا منم شروع کردم ...

خب؟

بعد از۱۳سال زندگی که با بچه دار نشدن شوهرم ساختم با ندارایی هاش با خانواده بددهن و تهمت زنش ساختم به راحتی منو طلاق دادخدا اما منو فراموش نکرد یه مرد خوب سرراهم قرار داد که میخام باهاش زندگی کردنو تجربه کنم.میخاام مادربشم برام دعا کنید بتونم به راحتی بارداربشم

موند تا سیزده بدر از یکی از اون شماره ها پیام اومد کجایی باز من پاک کردم و بلاک

من همه این شماره ها رو میرفتم توی همه پیامرسانا چک میکردم میدیدم خانومن 

بماند که هر چند وقت یه بار سطل زباله پیاماشو نگاه میکردم میدیدم بهشون پیام داده زنگ بزن یا کار دارم جواب بده من کارم این شده بود که برم بلاک کنم و حذف کنم