2789
عنوان

نامادری

150 بازدید | 8 پست

امروز دو عدد از نامادری های دانش اموزام اومدن مدرسه

جفتشون هم تحصیل گرده هستن هم خوشگل  و هم ظاهری خیلی خوبن . ولی یک فرقی میکردن 

یکیش هم وارد مدرسه شد شاگردم رفت سمتش بغلی کرد سلام و احوال پرسی یکی دیگه از شاگردام رفت سمت نامادریش ولی نامادریش فقط نگاهش کرد . حتی سلامم نکرد . 

مورد اولی  موقع خداحافظی به دخترش ک بدن درد بود گفت اگر میخوای ببرمت استراحت کنی ولی شاگردم ثبول نکرد 

ولی مورد دومی شاگردم با کلی شوق و ذوق رفت سمتش گفت مامان میشه  لطفا منم ببری ساعت اخره هیچی نداریم . مامانه گفت مگه من بیکارم ک بیام تورو ببرم زنگ بزن بابات بیاد ببرتت  بعدشم رفت . حتی خداحافظی نکرد با دخترش به من گفت با اجازه خدانگهدار به دخترش نگفت . 

از نظر من مورد اولی نمونه ی بارز یک ادم عاقل و پخته  و باتجربه و البته دارای مهر مادری بود 

اما مورد دومی خیلی رفتارش اشتباه بود 

اونم با یک بچه ی ۱۳ ساله 

واقعا ناراحت شدم 

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هعی😓

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
از هر چی نامادریه حالم بهم میخوره فقط فکر بچهای خودشونن خدا لعنت کنه ادم بد ذات رو

آخه اگر حتی با شوهرتم مشکل داری . 

ایراد نداره ولی این بچه ۱۳ ساله چرا تاوان بده 

تو نمیدونی با چه ذوقی اومد گفت مامان منم میبری دلم کباب شد 

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان