2777
2789
عنوان

برنامه نویسی

139 بازدید | 20 پست

برای یادگرفتن برنامه نویسی بایدازکجاشروع کرد؟

مثلاالان فنی حرفه ای دوره phpگذاشته 

بدون هیچ پیش زمینه ای میشه این کلاس روشرکت کرد؟

مقدمه یادگیری برنامه نویسی چیه

html and css

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

اول ببین تو چه زمینه ای میخوای فعالیت کنی بعد بشین کد و زبان مربوط به اونو یادبگیر 

مثلا من سمت فرانت و طراحی سایت می‌خوام فعالیت کنم فعلا یه دوره ثبت نام کردم html css

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اول ببین تو چه زمینه ای میخوای فعالیت کنی بعد بشین کد و زبان مربوط به اونو یادبگیر  مثلا من سم ...

خب من اصن هیچی نمیدونم

اصن نمیدونم به چه زمینه ای علاقه دارم،چع جورآشنا بشم بااینا

ازلحاظ درآمدچطوره؟ بعدمن سیستم ندارم چی بهتره تهیه کنم

درآمدش خوبه بازم بستگی به اون حیطه فعالیت داره 

کم کم باشه توی شرکتا ۸ تومن به بالاست دیگه خودت کار کنی میتونی بیشتر بگیری به ازای پروژه

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم

خب من اصن هیچی نمیدونم اصن نمیدونم به چه زمینه ای علاقه دارم،چع جورآشنا بشم بااینا

برو سرچ‌کن برنامه نویسی چیه 

شاخه های برنامه نویسی رو سرچ کن هر کدومو جدا جدا بخون درموردش اگه انگلیسی بلدی که تیم برنامه نویسی لازمه توی یوتویوب سرچ کن

برو سرچ‌کن برنامه نویسی چیه  شاخه های برنامه نویسی رو سرچ کن هر کدومو جدا جدا بخون درموردش اگه ...

توگوگل خیلی سرچ کردم ولی خب خیلی پراکنده گفتن

نمیدونم یه جورایی سردرگم میشم

برای سیستم خودم خیلی نمی‌دونم چون فعلا تازه شروع کردم یادگرفتن 

ولی رم لپ تاپ باید بالای ۸ گیگ باشه و پردازش روون و راحت داشته باشه 

تا ۲۴ تومن یه لپ تاپ معمولی میشه خرید که اوکی باشه 

ولی خب بخوای باز نخری یکی خوب اگه هزینه کنی بهتره

توگوگل خیلی سرچ کردم ولی خب خیلی پراکنده گفتن نمیدونم یه جورایی سردرگم میشم

از چی خب خوشا میاد؟ 

مثلا طراحی وب دوست داری؟ طراحی نرم افزار؟ ربات 

بازی و... خیلیه می دونم منم سردرگم بودم ۲ ماه فقط سرچ‌میکردم 

وب مثلاسایت برای بقیه درست کنی؟ هم وب هم نرم افزار

آره یا میتونی قالی وب سایت درست کنی به بقیه بفروشی 

مثلا یه جا استخدام شی براشون سایت میزنی پشتیبانی و... هم میکنی 

از اونی که بیشتر دوست داری شروع کن 

اگه وب دوست داری برو سراغ اون