2777
2789

اگر واقعا خون ادرارتون ۳ +هست باید بررسی بشه و دلیلش پیدا بشه .با توجه به اینکه میگیید باردار هم هستید باید حتما به متخصص نشون بدید .البته من پستهای قبلیتون رو خوندم ظاهرا چند روز پیش هم لکه بینی داشتید .اگر این آزمایش مال همون موقع هست خب طبیعیه که گلبول قرمز ادرارتون  بالا باشه .در کل باید به متخصص نشون بدید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر واقعا خون ادرارتون ۳ +هست باید بررسی بشه و دلیلش پیدا بشه .با توجه به اینکه میگیید باردار هم هست ...

وقتی ازمایش دادم اومدم خونریزیم شروع شد .... همش میگم شاید موقع انجام ازمایش ادرار ریخته تو ظرف برای همین بالاست   ....

اگر واقعا خون ادرارتون ۳ +هست باید بررسی بشه و دلیلش پیدا بشه .با توجه به اینکه میگیید باردار هم هست ...

اگه برا مرد یه مثبت بالا باشه چی ؟ یعنی چی ؟

لایک نکنید .توروخدا 
اگه برا مرد یه مثبت بالا باشه چی ؟ یعنی چی ؟

خون تو ادرار نباید باشه ولی در خانمها به خاطر عادت ماهانه شون وجود داره .در غیر این صورت در خانمها و آقایون باید بررسی بشه و‌منبع دفع خون پیدا بشه .یکی از شایعترین دلایل خون تو ادرار وجود سنگ هست .

خون تو ادرار نباید باشه ولی در خانمها به خاطر عادت ماهانه شون وجود داره .در غیر این صورت در خانمها و ...

راستی یبار کالباس خوردم بعد رفتم دستشویی رنگ ادرار قهوه ای شد فقط همون یبار .نگران کننده نیست ؟

لایک نکنید .توروخدا 
راستی یبار کالباس خوردم بعد رفتم دستشویی رنگ ادرار قهوه ای شد فقط همون یبار .نگران کننده نیست ؟

یه سری دارو ها یا مواد غذایی ممکنه رنگ ادرار رو عوض کنن ولی کالباس بعید میدونم