2777
2789
عنوان

من همینم خودمم

199 بازدید | 21 پست

سلام نی نی سایتی ها. دیدین ک جدیدا ی قانون مد کردم مرمد ک مثلا بهشون میگی اسنجور باش میگن ما هر چی باشیم خودممونیم ن ادا در میاریم ن ادعا. ینی با این حرفشون ی جوزی میخان بگن خفه  بتو چ.... یا مثلا وقتی یکی رو نصیحت میکنیم میگه کاش یاد میگرفتی ب خودت بگی بمن چ. بتو چ..

خب شما با این جور مواقع چ برخوردی میکنید

من واقعا کم میارم 

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ی خواهر دارم خیلی اتباه میکنه تو همه مسایل زندگی همهرچی. وقتی بهش میگیم این کارو کم اون کارو کن میگه خب ب تو چ. ب من چ ک تو اینجوری میخای..... توی همه مسائل

خب عزیز من نصیحت نکن سرت تو کار خودت باشه

جدی ..... ینی تو مثلا ببینی راه رو بچت داره اشتباه میره باط سرتو میکنی تو کار خودت بیخیال میشینی.... 

من جز اون دسته هاییم ک باید ب مردم بگم سرتون تو کار خودتون باشه  بهترین راه برای شماها اینه ب ...

ینی فرداروز اگه مثلا بچت راه رو اشتباه بره بعد شما بهش بگید این راه اشتباهه نرو. ایا تحمل این ک بچتون در جوابتون بگه سرت تو کار خودت باشه رو دارین؟

بچه فرق داره🫥

بچه همیه چیز رو از خانواده یاد میگیره وقتی ۴ بار ب ی نفر گفتی سرت تو کار خودت باشه بچه هم از شما یاد گرفته و اینجا خدا حرف الکی میزنه پیگه امر ب معروف کنید.... 

بچه فرق داره

پس این حرف درست نیست ک سرت تو کار خودت باشه.... من هیچ وقت ب دوتا ادم غریبه تر ک نمیام پند و اندرز بدم. قطعا ب بچه یا خاهر خودم نصیحت میکنم..... دیگران ب من چ..... 

بچه همیه چیز رو از خانواده یاد میگیره وقتی ۴ بار ب ی نفر گفتی سرت تو کار خودت باشه بچه هم از شما یاد ...

خیلی خوبه بچم یادبگیره سرش به زندگی خودش باشه جای دخالت و ب اصطلاح نصیحت دنبال اعمال خودش باشه در کنار اون یاد میگیره ک ب حرف پدرو مادرش گوش کنه چون اونا بزرگترن و بدشو نمیخوان یاد میگیره اگ کسی دیگ خواست تو مسائلش دخالت کنه با احترام جوابشونو بده بچه فرق داره 

من هیچوقتتت کسیو نصیحت نمیکنم اما از تجربه هام برای دیگران میگم تا اشتباهات منو نکنن ولی اونقدددد کش نمیدم ک جنبه دخالت یا نصیحت داشته باشه درحده یه گوشزد یا مشورت