2777
2789
عنوان

دخی ها بیاید

46 بازدید | 12 پست

یه سوال داشتم اگه شما با کسی درارتباط باشید به قسط ازدواج حدود یکسال بعد ایشون یه ماشین پراید و حدودا ده تومن درمان درآمد داشته باشه خونه هم نداشته باشه و دوسال ازتون بزرگتره و تقریبا خونه پدرش هم پایین شهر

این وسط یه خواستگار براتون بیاد که چیزی ازش نمی‌دونید قیافش از مورد اول بهتره و از نظر مالی تو یه منطقه خوب شهر چهار واحد آپارتمان و دوتا مغازه داره و شغل سنش هم 5سال ازتون بیشتر چیکار میکنید 

خودتون هم یه منطقه خوب زندگی میکنید 

مورد اولی هم گفته اگه خواستگارت خوبه جواب بده نکه نخوامت اما من از آرزوهات دورم😢 

من هم کرمم گرفته برای آشنایی با دومی 

هم اولی رو دوست دارم و عذاب وجدان دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با دومی هم آشنا شو ملاک رو این چیزها قرار نده این چیزها خوب و لازمه ولی اخلاق مهم تره به اخلاقشون نگاه کن بعد تصمیم بگیر بدون آشنایی نه کسی رو رد کن نه قبول کن

یه رابطه رو تموم کنید بعد بعدی رو شروع کنید 

عزیرم من با دومی صحبت نکردم اصلا فقط ایشون منو جایی دیدن و خواهرش شماره منو گرفت یه روز ب بهانه باهم بریم باشگاه بعد زنگ زدن خواستگاری اگه نه میدونم دونفر باهم نمیشه

اگه اولی رو واقعا دوسش داری دومی رو رد کن نه اگه دودلی و میدونی نمیتونی بسازی با شرایط اولی.پس دومی ...

اولی رو دوست دارم خوب اما چی بگم خانوادش یه جورین ببخشید یکم حس میکنم ب خانواده ما نمیخورن برای همون دو ب شکم

عزیرم من با دومی صحبت نکردم اصلا فقط ایشون منو جایی دیدن و خواهرش شماره منو گرفت یه روز ب بهانه باهم ...

میدونم که میدونید 

منظورم اینه ادمارو گزینه نبینید که بین دو راهی گیر کنید زندگی شناست و تصمیم شما کاری کنید که ازش پشیمون نشید

اولی رو دوست دارم خوب اما چی بگم خانوادش یه جورین ببخشید یکم حس میکنم ب خانواده ما نمیخورن برای همون ...

خانواده خیلی مهمه 

اگر قراره دومی فک کنی بهش خانوادش خیلی درنطر بگیر.چون این پسر توهمین خانواده بزرگ شده