2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من وقتی عقد کردم شوهرم صفر صفر بود هنوز درس میخوند و خوابگاهی بود وقتی ازدواج کردیم بعد یک هفته شوهرم رفت خوابگاه تا درسش تموم شد ....پدرشوهرم سرمایه داره ولی کمک شوهرم نکرد تا شوهرم خودش رو پا خودش بایسته واااااقعا هم وایساد روپاش الان ۵ ساله ازدواج کردیم و شوهرم سهام دار یک شرکت هست و درامد داره ازون شرکت و ما ب کسی نگفتیم به جزء تعدادی محدود.... دست پدرشوهرم درد نکنه ک کمکمکون نکرد سبب شد شوهرم رو پاش وایسه واقعا

دوستش دارم ؛مادرم را میگویم...
بنظرم مردی ک بیکاره قطع ب یقین اعتیاد داره این دوتا مکمل همدیگن

ولی بعضیا ک...ن گشادن 😅

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀

ما یکی از فامیلامون بیکار (البته یه مشکل جسمی داره کار سخت گیرش میاد ) پدرش خرجش رو میده دیگه تو بالا خونه پدرش هم زندگی میکنن

باور من اینه که همیشه تو زندگیمی من عوض شدم ولی تو حسین بچگیمی
من وقتی عقد کردم شوهرم صفر صفر بود هنوز درس میخوند و خوابگاهی بود وقتی ازدواج کردیم بعد یک هفته شوهر ...

البته سختی هامونو بهتون نگفتم خییلی بیش ازونچه ک فکرش رو کنید ما نداری کشیدیم خیلی کارار کردیم دو نفری تا ب اینجا رسیدیم ولی ناشکری نکردیم حتی از شهرمون رفتیم توانایی اجاره نداشتیم واقعا سخت بوووود خیلی شب نون و چایی خالی خوردیم سختیااااا مون زیاد تا خدا مارو لایق دید شوهرم از طریقی تونست تو شرکت سرمایه گذاری کنه

دوستش دارم ؛مادرم را میگویم...