رنگین_کمان۲۲ مدیر عضویت: 1402/02/24 تعداد پست: 230 عنوان سلام | مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 22 پست ... هرآنکه مهر یکی دردلش قرار گرفت...روا بود که تحمل کند جفای هزار🌈 1402/02/24 | 11:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شکسته_دل11 عضویت: 1402/01/26 تعداد پست: 277 ببخشید من سوال میپرسم چرا نمیرین زیر نظر کمیته امداد؟ اگه درامد شوهرتون کافی نیست رفتم به خدا ولی زیرچهل سال قبول نمیکنن میگن یابالا چهل سال یابیماری زمینه ای داشته باشه
رنگین_کمان۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/24 تعداد پست: 230 رفتم به خدا ولی زیرچهل سال قبول نمیکنن میگن یابالا چهل سال یابیماری زمینه ای داشته باشه خب اگه بچه داری میتونی بچتو بزاری زیر نظرشون. من الان یه بچه که خرجیشو میدم سنش کمه هرآنکه مهر یکی دردلش قرار گرفت...روا بود که تحمل کند جفای هزار🌈
رنگین_کمان۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/24 تعداد پست: 230 خودت کار خونگی چیزی بلد نیستی انجام بدی؟ هرآنکه مهر یکی دردلش قرار گرفت...روا بود که تحمل کند جفای هزار🌈
شکسته_دل11 عضویت: 1402/01/26 تعداد پست: 277 خب اگه بچه داری میتونی بچتو بزاری زیر نظرشون. من الان یه بچه که خرجیشو میدم سنش کمه نمیذارن به خدا حتی رفتم التماس کردم مسئول کمیته شوهرم دید به خدا بهش گفت خجالت نمیکشی بااینسنت میای کمیته امداد. حتی اجاره ناممون بردیم ادرس هم دادیم گفتیم بیاین تحقیق کنین اصلا زیربار نرفتن اگه کسی داشتم معرفیم بکردن شاید قبول میکردن
رنگین_کمان۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/24 تعداد پست: 230 نمیذارن به خدا حتی رفتم التماس کردم مسئول کمیته شوهرم دید به خدا بهش گفت خجالت نمیکشی بااینسنت میای ... هعییی چی بگم خواهر. خدا روزی رسونه🌺 هرآنکه مهر یکی دردلش قرار گرفت...روا بود که تحمل کند جفای هزار🌈
رنگین_کمان۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/24 تعداد پست: 230 نمیذارن به خدا حتی رفتم التماس کردم مسئول کمیته شوهرم دید به خدا بهش گفت خجالت نمیکشی بااینسنت میای ... سلام من زدم حساب ۳۵۰ شرمنده دیر شد و بیشتر نداشتم هرآنکه مهر یکی دردلش قرار گرفت...روا بود که تحمل کند جفای هزار🌈
شکسته_دل11 عضویت: 1402/01/26 تعداد پست: 277 سلام من زدم حساب ۳۵۰ شرمنده دیر شد و بیشتر نداشتم سلام عزیزدلم بله پیامکش اومد همین الان، ولی فکر کردم دبگه فراموش کردین،، امام رضا ضامنتون باشه هرجاهستین خواهر عزیزم ممنونتم
رنگین_کمان۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/24 تعداد پست: 230 سلام عزیزدلم بله پیامکش اومد همین الان، ولی فکر کردم دبگه فراموش کردین،، امام رضا ضامنتون باشه هرجاه ... نه بخدا شرمتده نمیشد فرصت. ممنون هرآنکه مهر یکی دردلش قرار گرفت...روا بود که تحمل کند جفای هزار🌈