سلام بچه ها ببخشید من فیزیکم خیلی ضعیفه تو کنکور نهایت بتونم بیست بزنم میخوام بیشترش کنم درصدم رو معلمی میخوام که تکنیک نگه و با روش های کلاسیک و معمول حل کنه در عین حال تدریسشم خوب باشه مثلا مثل ارین حیدری نمیخوام اصلا خوشم نمیاد کیو پیشنهاد میدین؟
لطفا آقایون درخواست دوستی ندید من تو این سایت چه کار با شما دارم آخه کی تو سایت کسی رو ندیده نشناخته دوستی میکنه 😑🌹لطفاً برای ظهور آقا امام زمان و شفا بیماران صلواتی بفرستید 🤲 💕 اللهم عجل لولیک فرج به حق زینب کبری،، هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد 🌙 🌨️ خداش در همه حال از بلا نگه دارد🤲💓🌱
یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo /اوک تک یون/ رو وون/سونگ کانگ/چا اون-وو/و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی 🥴همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂. عشق آلمان و فرانکفورت 🫠🫠🫠💖
یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo /اوک تک یون/ رو وون/سونگ کانگ/چا اون-وو/و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی 🥴همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂. عشق آلمان و فرانکفورت 🫠🫠🫠💖
با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍