2777
2789

چجوری احساس میشه؟ اصلن آخرتی هم وجود داره؟ اگه هست چرا اینقدر دزدی، چرا اینقدر حرومخوری؟ پس نیست که تعداد بیشماری این کارارو می کنن.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثال هوا چیه؟... من نمیدونم.... 

دبستان بودیم. کلاس دوم سوم. معلم قرآن ما را از جهنم اینقدر می‌ترسوند که شب ها خواب میدیدم. 

مثلا همیشه میگفت موهاتون بیرون باشه. مار میشه.. 

یادمه بچه بودم... همش استرس داشتم. شب تا صبح میگفتم خدا خدا...... یک بچه هشت نه ساله.... 

توی مدرسه چه استرس هایی به ما وارد می‌کردند... 

ببین خدا توی دل هامون هست....فقط باید آدم خوبی باشیم.... آزارمون به کسی نرسه... 

خوب همه باید امتحان‌بشن تا بد و خوب جدا بشن اگه خدا جلوی هر گناهکار و ظالمی رو بگیره که امتحان معنی ...

آخه یبار امتحان؛ دوبار. منکه سراسر زندگیم امتحان بوده چندسال دی گم میمیرم و تمام. امتحان نیست 

مثال هوا چیه؟... من نمیدونم....  دبستان بودیم. کلاس دوم سوم. معلم قرآن ما را از جهنم اینقدر ...

پس اگه خوبم باید هوامو داشته باشه، چرا هرروز بدتر از دیروزمه. باور کن نماز شبم ترک نمی شد اینقدر خوب بودم که فقط بدی نصیبم شد. پس خدا آدم ای بدو بیشتر دوسداره وگرنه من اینقدر عذاب نمیکشم

پس اگه خوبم باید هوامو داشته باشه، چرا هرروز بدتر از دیروزمه. باور کن نماز شبم ترک نمی شد اینقدر خوب ...

نه عزیزم اتفاقا چون خوب بودی خوب امتحانت سخت تر شده که صبرت هم آزمایش بشه خدا ببینه تا چه حدی بهش ایمان داری بعد هم شیطون اینجور مواقع همه کاری میکنه که انسان از خدا ناامید بشه و ایمانش کم بشه توکل کن به خدا انشالله آرامش و خوشی میاد تو زندگیت ان مع العسر یسرا