2777
2789
عنوان

حق باکیه

136 بازدید | 28 پست

چن ماه دیگه عروسیمه طلایی جز ی سرویس خیلییی نازک و دوتا النگو نازکتر که یکیشونم مال مامانمه ندارم ایناهم ی هفته دسم بودن کج شدن ب شوهرم گفتم یکی دیگه بخر برام گفت بعدن الان ندارم منم بهش گفتم تو که میدونستی پول نداری چرا زن گرفتی این حرفو چندبار بهش زدم تا الان بنظرتون حق باکیه

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگا گلم حق با دوتاتون تو دلت میخواد داشته باشی ولی وقتی میدونی شوهرت نداره یکم قانع باش وضع اقتصادی خیلی بده از کجا بیارن گناه دارند یکم دندون رو جیگر بزار دسش باز شه بخره برات  وضع مملکت گرونی بد شده

نگا گلم حق با دوتاتون تو دلت میخواد داشته باشی ولی وقتی میدونی شوهرت نداره یکم قانع باش وضع اقتصادی ...

اخه خانوادش دارن واقعن ولی کمکی نمیکنن منم خیلی تا الان کنار اومدم باهاشون چنوقت دیگه مثلن عروسم بعد هیچی ندارم

اخه خانوادش دارن واقعن ولی کمکی نمیکنن منم خیلی تا الان کنار اومدم باهاشون چنوقت دیگه مثلن عروسم بعد ...

عزیزم ول کن بزار محتاج پدرشوهر مادرشوهر نباشی ایشالا تو زندگی کلی میخری

عزیزم ول کن بزار محتاج پدرشوهر مادرشوهر نباشی ایشالا تو زندگی کلی میخری

من همه تلاشم واسه اینه ک روز عروسیم حداقل ۴تا تیکه طلا دستم باشه ک اونم سربلندی خودشونه برا ما که نیس

ببین شما وضعتون بعدا خوب میشه ولی این حرفا از ذهن شوهرت پاک نمیشه.

اخه واقعن دارم عذاب میکشم وقتی خانوادش دارنو واسه بقیه عروساشون سنگ تموم گذاشتن