2777
2789
عنوان

بی بی چکمو ببینید

116 بازدید | 16 پست

بچه ها من دوسه روزه از خوردم گذشته ولی درد پریودی دارم ولی پریود نمیشم رفتم بی بی زدم دیشب هاله ی کمرنگ افتاد دوباره صب ناشتا زدم هاله کم رنگه دلیلش چیه بعد من تیروئید کم کار دارم صبا ناشتا قرص لوتیروکسین میخورم یک هفتس دارم میخورم میخوام ببینیم حامله ام یا مثبت کاذبه چیکارکنم ب نظرتون

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگر مارکش مدیکوره امکانش هست کاذب باشه چون من تو این ماه 4 تا بی بی چک زدم اونایی که مدیکور بود هاله داشت بقیه از مارک دیگه دیگه نداشت

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️

مبارکه عزیزم مثبته

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

ینی باردار نبودی

یکیش زیمو ها بود یکیش یونی دوتاشم مدیکور 

من همه علائم رو داشتم لانه گزینی سینه درد 10 روزم عقب اندازم ولی متاسفانه نه مثبت نبودم 

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️
یکیش زیمو ها بود یکیش یونی دوتاشم مدیکور  من همه علائم رو داشتم لانه گزینی سینه درد 10 روزم عق ...

اره عزیزم من دوروز عقب انداختم دردام مث دردای پریودیه چون اون‌ماهم چن روز بعد پری اقدام کردیم سراون میترسم حامله باشم از طرفیم میگم‌نکنه بخاطر قرص تیروئیده بعدش مارک بی بی مدیکوره

اره عزیزم من دوروز عقب انداختم دردام مث دردای پریودیه چون اون‌ماهم چن روز بعد پری اقدام کردیم سراون ...

اگر میخوای مطمن بشی یه مارک دیگه بی بی چک بخر اگر اونم هاله انداخت بارداری اگر ننداخت نیستی چون مدیکور برای من بارها هاله انداخته و نبودم