2777
2789
عنوان

بنظرتون دوستم آدم خوبیه ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 46 پست
اهوم دو دلم به شوهرم بگم رفتارش یا اینک اصن حواس شوهرم رو متوجهش نکنم چون شوهرم فقط اسمش میدونه دیگ ...

نمیدونم راستش 

بستگی به شخصیت همسرت داره 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگم یعنی ؟؟

بگو ولی بهش تهمت نزن. مثلا به طور کلی بگو از یسری اخلاقای خاله زنکی خوشم نمیاد، یا مثلا بگو زیاد ازم توقع داره براش وقت بذارم و با هم به مشکل خوردیم، ولی خدایی نکرده چیری نگی که آبروش بره، فقط بگو خلقیاتمون بهم نمیخوره.

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
اینجوری بهش تهمت میزنم ک نمیخام رازش به کسی بگم چون شهرمون کوچیکه ابروش میره ‌اینا هم فقط من میدونم ...

یعنی شوهرت میره میگه؟؟؟؟به نظرم تهمت نیست در گوشش میگی فقط برای رفع بلا مطمئن بشی که شوهرت به کسی چیزی نگه ،والا من از این آدما زیاد دیدم حتی حضورشون هم بلا پ شره انقدر مثلا دوست نمونه دوست خودم چه مجردش بود چه مححبه متاهل چشم به زندگیم داشتن از ریشه باید بریدشون تا راه به روش بسته بشه بازم خود داتی

نمیدونم راستش  بستگی به شخصیت همسرت داره

همسرم خیلی خوبه ولی دوس ندارم دیدش بد کنم یا متوجهش کنم میترسم فکر بد راجب خودمم بکنه 

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

یعنی شوهرت میره میگه؟؟؟؟به نظرم تهمت نیست در گوشش میگی فقط برای رفع بلا مطمئن بشی که شوهرت به کسی چی ...

من میخام باهاش کات کنم ولی به روشی که نه سیخ بسوزه نه کباب. نه گلم شوهرم به کسی نمی گه وبی آبروی دختره پیشش میزه ذیگ میخام یکار دیگ بکنم از خود شوهرم مشورت بگیرم بگم یه دوستی دارم با این شرایط تو میگی چجوری باهاش کات کنم اینجوری بهترنیست؟؟

دقیفا منم به همین فکر میکنم  

ولی من مخالفم، بنظرم اینجوری خودش ناخودآگاه حواسش میره به دوستت، حتی اگر نسبت بهش کاملا بی خیال بوده باشه، اینجوری دقتش بیشتر میشه.

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
من میخام باهاش کات کنم ولی به روشی که نه سیخ بسوزه نه کباب. نه گلم شوهرم به کسی نمی گه وبی آبروی دخت ...

بنظر من خوبه 

من میخام باهاش کات کنم ولی به روشی که نه سیخ بسوزه نه کباب. نه گلم شوهرم به کسی نمی گه وبی آبروی دخت ...

حقیقت به مرد جماعت اعتباری نیست اگه بفهمه این اینکارست از کجا معلوم دختره نره بیمارستان دلبری بعد کات کردن تو 

دقیقا حس منم همین میگه باخودم فکر کردم میگم چطوره به شوهرم بگم همچین شرایط برای یکی از دوستام پیش او ...

آره، بنظرم خوبه، حتی نگو کی که آبروی دوستت هم نبرده باشی

حقیقت به مرد جماعت اعتباری نیست اگه بفهمه این اینکارست از کجا معلوم دختره نره بیمارستان دلبری بعد کا ...

من یجوری کات نمیکنم ک دختره حس کنه کاته دیگ باهاش رفت و آمد نمیکنم یجورایی هک به شوهرم می فهمونم ک باهاش به مشکل خوردم اونم خودشو براش بگیره خخخ 

من یجوری کات نمیکنم ک دختره حس کنه کاته دیگ باهاش رفت و آمد نمیکنم یجورایی هک به شوهرم می فهمونم ک ب ...

۴بار براش بهونه بیاری که وقت بیرون رفتن و حتی تلفنی صحبت کردن باهاش رو نداری، خودش بی خیال میشه.  من با خیلی از دوستام اینجوری کات کردم چون می‌دونستم ارتباط باهاشون مناسب زندگی متاهلیم نیست

همسرم خیلی خوبه ولی دوس ندارم دیدش بد کنم یا متوجهش کنم میترسم فکر بد راجب خودمم بکنه 

نه عزیزم چرا فکر بد کنه 

شاید بگه باهاش قطع رابطه کن که اینجوری کار خودت راحت تر میشه

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜