2777
2789
عنوان

بنظرتون دوستم آدم خوبیه ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 46 پست
فراارکن نه ازاینکه شوهرتوجان جان میگع ازادمای خیانتکار وبی ذات فرااااارررررکن

دلم میخاد ولی اون بیشتز از اینک منو ببینه شوهرم رو میبینه من به شوهرم اعتماد دارم ولی اگ کرم بریزه چی شوهرم بیمارستان کار میکنه شهر مونم کوچیک خیلی ‌ راحت میتونه هر روز بره اونجا شماره شوهرمم گیر بیاره راجت

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی از هم دوریم کلا فقط چت می کنیم دیگ زیاد نمیبینمش ولی اون میتونه شوهرم ببینه جون محل کار شوهرم ی ...

بنظرم به همسرت بگو سر یه مسئله ای باهاش به مشکل خوردی و دوست نداری تحویلش بگیره تا همسرت هم کم کم رفتارش رو رسمی و رابطه رو قطع کنه

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
خیلی از هم دوریم کلا فقط چت می کنیم دیگ زیاد نمیبینمش ولی اون میتونه شوهرم ببینه جون محل کار شوهرم ی ...

بد به دلت راه نده 

مهم اینه به شوهرت اعتماد داشته باشی 

ولی خب مراقب باش

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

خو این که مشکلی نداره بشین بغل دل شوهرت بگو فلانی میخوام قطع رابطه کنم ایدز گرفته مشکل اخلاقی داشته  منم تازه فهمیدم عمرا نگاشم کنه

عزیزم من کلا از آدمایی که اینجوری رفتار میکنن و حد و حدود رو رعایت نمیکنن خوشم نمیاد و سعی میکنم ارت ...

اره اینجوریه من خودم مذهبی نیستم موهام بیرونه ولی هیچ وقت دو رو نبودم هیچ وقت اکانت فیک نداشتم هیچ وقت تو مجردی حتی دوس پسر یا دوس مجازی نداشتم در حالی ک بشدت رو مد واین جیزام 

دلم میخاد ولی اون بیشتز از اینک منو ببینه شوهرم رو میبینه من به شوهرم اعتماد دارم ولی اگ کرم بریزه چ ...

ببین توزندگی هرکدوممون پیش میاد یکی مزاحم بشه یابخوادباهامون دوس بشه مهم خودمونیم ک خیانت نکنیم شوهرت خیانت نکنه بت بزارهرکی میخادخودشوجربده براش کاری ندارم ب شوهرت واون مساله چون مهم ذات شوهرته ک مطمنی ازش بخاطرخودت میگم حیف وقت برای ادمای پست بزاری ارزش دوستی ندارن کسی ک ذاتش بده  رفاقت حالیش نی بهت ضربه میزنه 

چ میدونم فقط ازش میترسم ک کرم نریزه اینجوری لااقل بهم میگه هر غلطی میکنه

یکم از خوبیاش برا شوهرت بگو البته ذهنشو ممکنه ببری ب سمت اون میکنم هست باعث شناخت بشی 

شکوفه بزن سبز شو
بد به دلت راه نده  مهم اینه به شوهرت اعتماد داشته باشی  ولی خب مراقب باش

اهوم دو دلم به شوهرم بگم رفتارش یا اینک اصن حواس شوهرم رو متوجهش نکنم چون شوهرم فقط اسمش میدونه دیگ فک نکنم باهاش برخورد کرده باشه

خو این که مشکلی نداره بشین بغل دل شوهرت بگو فلانی میخوام قطع رابطه کنم ایدز گرفته مشکل اخلاقی داشته& ...

اینجوری بهش تهمت میزنم ک نمیخام رازش به کسی بگم چون شهرمون کوچیکه ابروش میره ‌اینا هم فقط من میدونم بخدا 

اره اینجوریه من خودم مذهبی نیستم موهام بیرونه ولی هیچ وقت دو رو نبودم هیچ وقت اکانت فیک نداشتم هیچ و ...

اره منم تا حالا مذهبی اینجوری ندیده بودم. هرچی دختر و پسر مذهبی دیدم، بچه های خوبی بودن چه تو دانشکاه، چه محل کارم. این ظاهرسازه، کلا بذارش کنار که به نفعته به نظرم

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
ببین توزندگی هرکدوممون پیش میاد یکی مزاحم بشه یابخوادباهامون دوس بشه مهم خودمونیم ک خیانت نکنیم شوهر ...

دقیقا منم به همین فکر میکنم این آدم پتانسیل داره بهم ضربه بزنه 

اینجوری بهش تهمت میزنم ک نمیخام رازش به کسی بگم چون شهرمون کوچیکه ابروش میره ‌اینا هم فقط من میدونم ...

آفرین آبروش رو نبر چون گناه داره ولی کاملا ازش فاصله بگیر عزیزم