2789
عنوان

دلم گرفته

81 بازدید | 3 پست

چند وقت پیش بحث و اختلاف دعوایی با شوهرم داشتم و رفت گوشیم دید و پیام هام با دوستام چرا عکس خونه همو میدین و ....خلاصه دعوا اینجوری و حالا وقت بی وقت شروع میکنه یادم میاره تا بحث های زمان عقد پیش میبره در حدی که تو بله برون اینو گفتی اونو گفتی (3 سال پیش عقد کردیم یک ساله خونه خودمم).واقعا خسته شدم تمام دیشبم با گریه و اشک بود گاهی میگم بزارم و برم تموم بشه باز تحمل میکنم این تحملم مثل سوهان روح برام میمونه خراشم میده هر روز و دارم عذاب میکشم

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............

ی فضای دو نفره تدارک ببین اصلا رو اعصابش نرو بزار در عین آرامش کامل ازش بخواه حرف بزنین بعد بهش بگو ک چقد این رفتار ناراحتت میکنه و ب زندگیتون آسیب میزنه و ازش بخواه دوتایی برای زندگیتون تلاش کنید اشتباهت رو قبول کن  شاید از نظر شما من بدبین باشم ولی دیدم ی همچین عکسایی چ بلاهایی سر زندگیا آورده گریه چاره کار نیست بشین قشنگ باشوهرت حرف بزن غرورتو بزار کنار ک من برم عذرخواهی کنم و... 

واینکه هر روز 1001 یا ودود بگو من ب معجزه این ذکر ایمان دارم هر روزم بگو ن ی روز درمیون 

ی فضای دو نفره تدارک ببین اصلا رو اعصابش نرو بزار در عین آرامش کامل ازش بخواه حرف بزنین بعد بهش بگو ...

خیلی باهاش حرف زدم ولی هرچندگاهی یادش میاد همه چو قاطی میکنه و من میمونم و حال بدم

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خیلی باهاش حرف زدم ولی هرچندگاهی یادش میاد همه چو قاطی میکنه و من میمونم و حال بدم

سر ی موضوع مرتب تاکید نکن با سیاستی ک میدونی روی شوهرت اثر میزاره جدی ازش بخواه بعدشم اصلا اجازه نده رو ب خودت نده ک حالت بد بشه ذکر بگو خودتو سرگرم کن لطفا بااین ناراحتی‌ها خودتو مریض نکن