2777
2789

من دو ماه پیش یه فیس واش ویتالیر گرفتم از داروخونه

قیمتش زده بود ۱۶۵ ولی ۲۴۰ ازم گرفتن

فیس واشش عالی بود ولی هنوز اون اضافه قیمتی که ازم گرفتن تو ذهنم بود که چرا تو روز روشن اینطوری دزدی میکنن

اون دو ماه خیلی به پوستم رسیده بودم با همون فیس واش و یه تونر و مرطوب کننده و سرم ویتامین سی،پوستم خیلی خیلی خوب شده بود،صاف صاف...

فیس واشم که تموم شد رفتم دی جی کا لا دیدم  زده  ۱۹۵ با تخفیف ۱۰۴،دقیقا خودش بود،گرفتم

خدا شاهده بعد فقط  سه روز استفاده اون پوست صاف و بدون جوش من کاملا قرمز و ملتهب شد و پر از جوش😩

مرطوب کننده قبلیمم تموم شده بود و نتونسته بودم پیداش کنم ، یه دونه معمولی گرفته بودم تا اونو دوباره پیدا کنم ،اول فک کردم مال اونه

بعد رفتم فیس واشا رو مقایسه کردم دیدم مال دی جی کا لا اصلا بارکد نداره،رو نوشته هاشم که ناخن میکشیدم پاک میشد،ولی اصلیه هم بار کد داشت هم نوشته هاش پاک نمیشد

خلاصه من موندم و یه پوست داغون که دو ماه بهش رسیده بودم و الان اینطوری شده😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دی جی کالا واسطه است شما باید دقت کنید نظر کاربرها رو حتما بخونید

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

منم یکبار ازش کرم ضد جوش. گرفتم بیشتر جوش زدم با ابنکه ایرانی. بود و ارزون و قبلا ازش استفاده کرده ب ...

قبلا اگه جوش میزدم بعد چند روز خوب میشد

الان دو هفته س من پوستم قرمز و پر از جوشه

یعنی داغونم

همیشه سعی کن وسایل آرایش بهداشتی رو از داروخونه بگیری من حتی یه مرطوب کننده معمولی هم بخام بگیرم از ...

اولین بارم بود

آخه اون داروخانه هم خیلی بی انصاف بود

دیروز رفتم دوباره فیس واش و از یه جا دیگه خریدم قیمت حک شده خود محصولو از ام گرفت 

مالا دی جی هم انداختم دور