2777
2789
عنوان

خونه

190 بازدید | 5 پست

خانوما ما یه خونه تو روستا داریم میسازیم ولی دلم میخوا در آینده برا بچه هام برم شهر اگه شما بودین خونه رو ستا کامل میکردین منظورم سرامیک و کمد و کابینت و نما یا اینکه فقط برا بعدا پس انداز میکردیم آخه نهایت خودمون بکشیم بتونیم ۱۰ ساله دیگه اونم با قناعت و پس انداز زمین بخریم و با وام مسکن خونه بسازیم اونم روستای نزدیک اون شهر 

روستا کدوم شهر کاش من توی یکی از روستاهای شمال بودم 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم از اونجایی که اینترنت زندگی ها رو تغییر داده بچه ها تو خونه هم میتونن کلاس های آنلاین خوبی داشته باشن .البته که مثل شهر شاید نباشه هیچ وقت اما خوبی های خودشو هم داره من خودم چون نمیتونم تو شهر خونه ای مثل این خونه که الان هستم داشته باشم دوست ندارم برم شهر تو آپارتمان...اولویت هات رو مشخص کن و طبق اون تصمیم بگیر

برو شهر مستاجری،خونع تو روستا رو کامل کن برای تابستون،کلا برو روستا،تا بچه ها بزرگ بشن

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
الان دیگه زندگی روستا نسبت به قبل نیست روستا عالیه برا زندگی 

اره مثل قبل نیست ولی مثل شهرم نیست بیمارستان دانشگاه و کلاسای مختلف و مدرسه های خوب نداره امکاناتی که هست محدوده مثلا شیرینی فروش برا چند تا روستا یدونه هست یا برا داروخونه چون آشنا هستن همه همدیگه می‌شناسن هر دارویی نمیشه گرفت