2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونین لدلم میخواد بغلم کنه

ولی راحت کنارم گرفته خوابیده🥺

امروز خیلی دلم گرفته بود عصری کلی گریه کردم

از همه چی خسته شدم 

از بیکاریش از بی محلیاش

از بی محبتیاش

خداااا😫

اینجا همه مون یکی هسیم.. سر و ته ی کرباس😅

حالا دخترم خالم تووات دیدم ان هستم میگه چرابیداری گفتم فیلم نگاه میکنم توروبیکاگفت چی بگومنم ببینم گفتم فیلم بااهنگ🤣🤣🤣🤣🤣🤣

((تورو خدا در خواست ندین ))

حالا دخترم خالم تووات دیدم ان هستم میگه چرابیداری گفتم فیلم نگاه میکنم توروبیکاگفت چی بگومنم ببینم گ ...

خخخخ... همون کلیپ دیگ..بگو تو چرا بیداری چیکار میکنی.. همه مون حیرون و سر گردون.. ی دوست پ هم ندارینا ک ب دردمون بخوره 😄😄😅

خخخخ... همون کلیپ دیگ..بگو تو چرا بیداری چیکار میکنی.. همه مون حیرون و سر گردون.. ی دوست پ هم ندارین ...

توروحت شوهردارم بچه هم دارم دوست پسرومیخوام بکنم توکو.....🤣🤣🤣🤣🤣

توروحت شوهردارم بچه هم دارم دوست پسرومیخوام بکنم توکو.....🤣🤣🤣🤣🤣

🤦‍♀️🤦‍♀️😅😅😖😖😖🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 دهنت دختر.. بگیر برو بکپ کنارشون.. اینجا چیکا میکنی.. کار و زندگی نداری.. بجا شوخرت بودم گوشی میگرفتم خاموش میکردم میگفتم خاموشی مطلقه😅😅

🤦‍♀️🤦‍♀️😅😅😖😖😖🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 دهنت دختر.. بگیر برو بکپ کنارشون.. اینجا چیکا میکنی.. کار و زندگی ...

دخترم سمت راستمه شوهرم سمت چپ منم وسط شوهرم بهم میگه تادیروقت بیداری میری چس ناله های نی نی سایت ومیخونی میگم نه باباتوروبیکام🤣🤣🤣🤣🤣🤣

🤦‍♀️🤦‍♀️😅😅😖😖😖🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 دهنت دختر.. بگیر برو بکپ کنارشون.. اینجا چیکا میکنی.. کار و زندگی ...

میدونی نی نی سایت کرم داره هرچی میخوای ول کنی بری بخوابی بازاین کرمه لول میخوره نمیتونی بری بخوابی🤣🤣🤣🤣🤣

دخترم سمت راستمه شوهرم سمت چپ منم وسط شوهرم بهم میگه تادیروقت بیداری میری چس ناله های نی نی سایت ومی ...

خخ.. خوبه بیاد مچ تو بگیره.. ولی خوب هیچی نمیگه ها..خخ.خا روبیکا ک خیلی نت میخاد الان.. بیچاره میشه اگ بخای همش فیلم ببینی.. موفق باشی سلطان روبیکا🤣🤣🤣✋