2821
2789

تشخیص ک روانپزشک تشخیص میده

درمان قطعی نداره.کنترل میشه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اسکیزوفرنی ی بیماری روانی هست که طرف توهم میزنه اگر خیلی شدید باشه اون فرد باید حتما در تيمارستان بستری بشه بگرنه به دیگران و خودش آسیب میزنه چون فکر میکنه داره با ی سری افراد یا موجودات تخیلی حرف میزنه و فکر میکنه واقعین و اونا بهش دستوراتی میدن و اینا به شدت بیماری بستگی داره

خیلی شیوعش زیاد شده و قابل درمان قطعی نیست ؟مگر آنقدر شدید نباشه وبادارو وروان درمانی بشه کنترلش کرد..

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

دشمن پنداری از بارزترین خصوصیاتشه

گاهی هم ممکنه حتی دچار توهمات شنیداری و دیداری بشن معمولا شنیداری که مثلا یه صدایی بهشون میگه فلان کار رو انجام بده و واقعا هم اون صدا رو میشنون

اما اگر در مراحل اولیه تشخیص داده بشه بدون نیاز به بستری در بیمارستان با دارو کنترل میشه

مراحل پیشرفته باید حتما بستری بشن تا وقتی پزشک تشخیص بده میتونن برگردن

چی بگم والا

یه بیماریه که بیشتر هم ژنتیکیه،آدم توهم میزنه،ممکنه یه صداهایی بشنوه یا چیزایی ببینه ک واقعی نیستن،و خودش از بیماریش مطلع نیست ،و کلا طفلی خیلی زندگی سختی رو میگذرونه خیلی سخت 

یکی می‌گفت  توی عود مثل افراد شیشه ایی میشن از نظر توهم وهذیان و...

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

یه بیماریه که بیشتر هم ژنتیکیه،آدم توهم میزنه،ممکنه یه صداهایی بشنوه یا چیزایی ببینه ک واقعی نیستن،و ...

ممکنه کتمان کنه مریضیش رو؟؟ با کجود اینکه پدرش دچار اسکیزوفرنیه

دشمن پنداری از بارزترین خصوصیاتشه گاهی هم ممکنه حتی دچار توهمات شنیداری و دیداری بشن معمولا شنیداری ...

بخصوص تو نوع پارانوئیدش

اره اتفاقا اسکیزو ها بیماریشونو انکار میکنن کلا  با تشخصی روانپزشک میشه دقیق گفت

پدرش دچار اسکیزوفرنیه و خودش هم بعضی موقع ها میگه یه آدم خیالی رو میبینه.ولی وقتی میگم بریم دکتر انکار میکنه میگه چیزیم نیست

ممکنه اسکیزو فرنی باشه یعنی؟😪

دشمن پنداری از بارزترین خصوصیاتشه گاهی هم ممکنه حتی دچار توهمات شنیداری و دیداری بشن معمولا شنیداری ...

چقدر سخت ..اونجایی که یکی دیگه تو ذهنشون دستور  

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز