2789
عنوان

شیردهی

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 30 پست
ممنون عزیزم شما تجربه داشتین تو این زمینه که شیزتون زیاد بشه آخه هربار که مک میزنه میرم میدوشم خیلی ...

آره عزیزم  من سه تا بچه شیردادم و با اینایی ک گفتم شیرم زیاد میشد . بعلاوه سوپ جو با ران مرغ توش .. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آره عزیزم  من سه تا بچه شیردادم و با اینایی ک گفتم شیرم زیاد میشد . بعلاوه سوپ جو با ران مرغ تو ...

خوب یک چندروز خشک شده کم بیاد؟ خسته نشم به نظر شما و باقاشق شیربدم ؟ 

مایعات زیاد بخور عزیزم 

در دسترس ترین مایعات ، چای هست. 

چای کمرنگ خیلی بخور 

قرص شیرافزا لاکتوسیم بگیر 

رازیانه دم کن 

الان فصل هندوانه است. خیلی خوبه برای شیردهی. 

عصاره ی مالت از عطاری بگیر 

باید برسی به خودت 

همینطوری که شیرت نمیاد عزیزم 

از هلهله ی حرامیان ناراحت نباشید. ببینید سمت کجای این ماجرا هستید؟ اگر سمت خیمه ی امام حسین هستی خدا رو شکر کن تو چیزی داری به اسم شرف ... تو حلال زاده ای ... تو لقمه ی حلال خوردی... این جماعت بارها شادی کردند. با قتل دختر پیامبر...با قتل امیرالمومنین...با قتل امام حسن...با قتل علی اکبر...با قتل حضرت عباس...با قتل علی اصغر...با قتل امام حسین...با اسارت زینب س...شادی کردن اینها چیز جدیدی نیست 🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).

باقاشق نده بابا،، با سرشیشه بده بخوره زود وزن بگیره،، عادتم کنه کرده،،، والا من بجه اولم رو شیر خودم دادم همش،، اونقد مریض شد تا الان که شش سالشه،، هرماه یک هفته مریض میشه،، این یکیو شیر خشک میدم بیشتر شاید مث این نشه

بهشت هم کمه برای مادری که دوساعت تلاش میکنه برای خواب پنج دقیقه ای کودک😭
باقاشق نده بابا،، با سرشیشه بده بخوره زود وزن بگیره،، عادتم کنه کرده،،، والا من بجه اولم رو شیر خودم ...

وافعا عذاب میکشم این دوربریا هم یک جوری حرف میزنن آدم عذاب وجدان میگیره به بچه ش شیر نده 

باقاشق نده بابا،، با سرشیشه بده بخوره زود وزن بگیره،، عادتم کنه کرده،،، والا من بجه اولم رو شیر خودم ...

آره بابا باشیشه بده بهتره .. اگه شیر خودشم برگرده میخوره بچه .. والا پسر من شیشه رو ول کرد خودش چسبید ب من .. اون بچم برعکس شیر داشتم شیشه دوس داشت .. بچه ای ک سینه بخاد میخوره کنار شیشه . 

وافعا عذاب میکشم این دوربریا هم یک جوری حرف میزنن آدم عذاب وجدان میگیره به بچه ش شیر نده 

دور و بر رو بیخیال،، چاردیواری اختیاری،،، تا شش ماهگی شیر خشک بده خودتم راحت میشی،، میتونی بدی شوهرت شیرش رو بده به کارات برسی،، بری استخر،، یا جایی،، بعدشش ماهگی میوفته به غذا و میوه و اینا نگرانی نداره

بهشت هم کمه برای مادری که دوساعت تلاش میکنه برای خواب پنج دقیقه ای کودک😭

خواهشاااا دور و بریا ول کن . خودت و بچت بچسب بچه باااااید سیر بشه و رشد کنه .. شیرت برگشت خداروشکر تلاشت بکن .. ولی بهش شیرخشکش با شیشه بده که حسابی بخوره سیر بشه .. اومدیم شیرت خدای نکرده برنگشت اونوقت بچه داناشد دیگه شیشه هم نمیگیره بدبختی میشه .. همین اطرافیان باز میرن رو منبر که چرا بچه ضعیفه و فلان 

خواهشاااا دور و بریا ول کن . خودت و بچت بچسب بچه باااااید سیر بشه و رشد کنه .. شیرت برگشت خداروشکر ت ...

اره واقعا گیجم کردن یکی میگه بده یکی میگه با قاشق بده منم مادرم اینو نمی‌فهمه که خودم دلم به حال بچه م میسوزه فکز میکنن من دنبال راحت طلبی م که می‌خوام شیرخشک بدم 

اره واقعا گیجم کردن یکی میگه بده یکی میگه با قاشق بده منم مادرم اینو نمی‌فهمه که خودم دلم به حال بچه ...

هر کی هرچی گفت بگو باشه بحثم نکن ولی خودت کار درست بکن من به تجربه میگم بهت و بی طرفانه بچه باید شکمش سیر باشه .. شیر خشک کلی ویتامین و مواد مغذی داره و عالیه .. شیر مادرم مزایای زیادی داره ولی با این وصعیت تغذیه ای و سموم کشاورزی و ... شیر خشک کمکی ازواجباته .. تلاشت بکن شیر خودتم بدی ولی نشد هیییچ عذاب وجدانی نداشته باشه .. سینه ک راحت تره همیشه دم دست و بی دردسر .. شیشه بشور آب جوش ولرم کن شیر درست کن و ...‌ پس راحت طلبی هم نیست .