2789
عنوان

افکار منفی

418 بازدید | 14 پست

من هر لحظه به این فکر میکنم اگر من افکار منفی داشته باشم مثلا صبح که بیدار میشم یه لحظه تو ذهنم به از بین رفتن کسی فکر کنم اینکه خدایی نکرده کسی میمیره !همه کارا اون روزم کنسل میکنم ک از اتفاق بد جلوگیری کنم و اینجوری ب هیچ کدوم از کارام نمیرسم چون میترسم کارامو انجام بدم و اتفاق بدی بیوفته 

همچنین  با اعداد بازی میکنم هر کدوم از آدمارو یه عدد در نظر میگیرم اگر با اون عدد مواجه شم حالا هر جوری (دقیقه ثانیه ساعت تو تلوزيون یا .....)باید کارامو کنسل کنم چون ذهنم میگ اتفاق بدی میوفته !شدیدا ب مرگ و میر حساس شدم و دارمو ترس از دست دادن دارم 

کسی هست مثل من باشه ؟ 

مشاوره و روانپزشک میرم و دارو میخورم اما بازم درگیرم

عزیزم اینایی که گفتید بهش میگن افکار بیش بها داده شده، وسواس گرفتید...برید پیش روانشناس

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم شیش هفت سال پیش با یکی دوست بودم مشروب خور اهل دعوا و هفت سال پیش کات کردیم الان نزدیک عروسیمه ف ...

مبارکه 

ن عزیزم اون تموم شده از الان لذت ببر که بهترین لحظه هاست و دیگ تکرار نمیشه 

خوشبخت باشید 

عزیزم اینایی که گفتید بهش میگن افکار بیش بها داده شده، وسواس گرفتید...برید پیش روانشناس

بله چندین سال دارم تحت درمانم آخرشم گفت باید بستری شم از اینورم بچم تازه بدنیا اومده همه وسواس هام بیشتر شده حتی رو اسم بچه و لباس خریدن خیلی دارم اذیت میشم

بله چندین سال دارم تحت درمانم آخرشم گفت باید بستری شم از اینورم بچم تازه بدنیا اومده همه وسواس هام ب ...

باید خلاف اون عمل وسواسیت انجام بدی تا ترست بریزه به مرور رفع میشه به افکارت باید بی اعتنا باشی چون ساخته ذهن خودته و اتفاق بدی نمیفته باید مواجه بشی با  ترست، به مرور کم و کمتر میشه اما اگه هی ادامه بدی به عمل وسواسیت نه تنها کم نمیشه بیشتر هم شدت میگیره 

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 
باید خلاف اون عمل وسواسیت انجام بدی تا ترست بریزه به مرور رفع میشه به افکارت باید بی اعتنا باشی چون ...

همه اینارو میدونم عزیزم فقط جرعت انجامش ندارم تن و بدنم میلرزه 😭خودت تجربه داشتی!؟اینارو از کجا میدونی

همه اینارو میدونم عزیزم فقط جرعت انجامش ندارم تن و بدنم میلرزه 😭خودت تجربه داشتی!؟اینارو از کجا مید ...

من روانشناسم عزیزم...باید حتما ابتکاری که گفتم رو بکنی اولش اضطراب و ترست زیاد میشه و بالا میره، اما بیشتر از یه حدی نمیشه نهایت فروکش می‌کنه و میاد پایین، چون این ترس خودساخته ست و حاصل ذهن خودت هست و حقیقت نداره، پس باید حتما بی اعتنایی کنی و اون عمل وسواسی رو انجام ندی، تا لینک شرطی شده فکر و عمل توی مغزت پاره و قطع بشه به مرور، چون وسواس دقیقا یه لینک ارتباطی بین فکر و عمل هست که با انجام مکرر اون عمل وسواسی، مغز شرطی میشه، یعنی چی؟ یعنی اینکه هر بار فکر وسواسی اومد دست به همون عمل وسواسی زده میشه تا اضطراب ناشی از فکر وسواسی رو کم کنه، اما غافل ازینکه نه تنها کم نمیشه به مرور بلکه یه لینک ارتباطی شرطی ساخته میشه بین فکر و عمل، و این چرخه باطل هی تکرار میشه، پس حالا که می‌دونی چه اتفاقی توی مغز داره میفته، حتما باید بی اعتنایی کنی به فکر وسواسی و اون عمل رو انجام ندی..تا به مرور کم بشه و به حالت سابقش برمیگرده و درمان میشی. همین.

من روانشناسم عزیزم...باید حتما ابتکاری که گفتم رو بکنی اولش اضطراب و ترست زیاد میشه و بالا میره، اما ...

مرسی از راهنماییت خیلی کامل بود 🌹

ینی شما میگی اتفاق نمی افته اگ مخالف عمل کنم ؟!اگ خدایی نکرده افتاد چی ؟! 

مرسی از راهنماییت خیلی کامل بود 🌹 ینی شما میگی اتفاق نمی افته اگ مخالف عمل کنم ؟!اگ خدایی نکرده اف ...

نه اصلا عزیزم، ☺️دقیقا ماهیت وسواس همینه دیگه، ذهن طرف الکی شرطی میشه و میترسونتش و بهش میگه اگه فلان کارو نکنی فلان اتفاق بد میفته، و همه اینا الکیه...اصن ماهیت وسواس همینه دیگه، برا همین میگن گوش ندین به فکر وسواسی، چون از اولشم خودت این قانون رو برای خودت بوجود آوردی! که اگه فلان چیز بسه فلان اتفاق میفته، یمدت که انجام ندی عمل وسواسی رو ، برمیگرده به حالت سابق....فقط باید اراده تو قوی کنی و نکنی اون کار رو...سر خودتم گرم کن ورزش هم بکن...تغذیه آت و خواب و خوراکت هم به موقع و اندازه و خوب باشه...حل میشه...راه درمان وسواس فقط همینه عزیزم...بی خیال درمانی، یعنی دقیقا عکس عمل وسواسی. موفق باشی. 

نه اصلا عزیزم، ☺️دقیقا ماهیت وسواس همینه دیگه، ذهن طرف الکی شرطی میشه و میترسونتش و بهش میگه اگه فلا ...

مرسی عزیزم 

خیلی خوب حرف میزنی 

چندین سال تحت نظر مشاور و روان شناسم اما بهتر نشدم و بدتر شدم فقط چند روز مثل مسکن می مونه برام دوباره شروع میشه 

شماعم موفق باشی دوست عزیز

مرسی عزیزم  خیلی خوب حرف میزنی  چندین سال تحت نظر مشاور و روان شناسم اما بهتر نشدم و بدت ...

عزیزم شماهم نسبت به خوابایی که میبینی اینطوری هسی مثلا من خواب ک میبینم سریع چرت و پرت میاد توذهنم بعدش اصظراب میگیرم میگم ک نکنه تعبیر بد کردم شماهم اینطوری هسی؟؟؟؟؟؟؟ منم به شدت ترس از دست دادن دارم خیلی بده همش افکاربد در مورد آینده خیلی عذابم میدا بخدا

عزیزم شماهم نسبت به خوابایی که میبینی اینطوری هسی مثلا من خواب ک میبینم سریع چرت و پرت میاد توذهنم ب ...

اره اینجوری میشم بعضی وقتا از استرس زیاد که خواب بد نبینم خوابای چرت و پرت میبینم ! شماعم وسواس فکری داری احتمالا خیلی اذیت کنندست من که خیلی عذاب کشیدم