2789
عنوان

شقاق

108 بازدید | 10 پست

دو ماهه درگیرم امونمو بریده..بعد کلی دارو اینجا ی دوست بهم گفت که سرکه سیب خوبه من با عسل قاطی میکردم میزدم خوب شده بودم چرک خشک کن مصرف کردم برای سرما خوردگیم معذرت میخوام یبوست شدم دویاره زخمم عود کرد..الان دیدم که زخمم عمیق تر از اولش شده 😭😭

رفتم‌دکتر جراح عمومی پماد رکتول و لیدوکائین داد با پودر ملین

الان ۳ روزه میزنم زخمم ی ذره بهتره و بسته نشده انگار نمیخواد بسته بشه چکار کنم اگه کارم به لیزر بکشه 😭😭دوستندارم حوصله ندارم

دکترش مرد بود گفت بخواب معاینه کنم من گفتم نمیخوام اول دارو بده خوب نشدم میرم جراح خانم گفت باشه من ناراحت نمیشم برای یک جراح مهم اینه که زخم آبسه نکرده باشه

من امیدی ندارم این زخم بسته بشه 😔😔خستم کرده خیلی درد کشیدم این ۳روز گفتم حتما بهترم درد ندارم امشب با لیدوکائین‌ مخلوط نکردم دیدم تاثیر اونه که درد ندارم نزنم درد دارم

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

باید معدن همیشه نرمال کار کنه نه خیلی شل نه خیلی سفت 

تنها راهش این تنظیم کرده هست که باید مراقب تغذیه ات باشی 

منم دگیرشم بودم به این شدت نه ولی خب اذیت میشدم 

هیچ دارویی هم نداد خود ب خود خوب شدم مگر وقت هایی که معدم سفت کار کنه باز زخم بشم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عام...ببین منم شقاق دارم کلا ۱۴/۱۵ سالمه...و من چند ماه شایدم ۱ سال شده درگیرشم اونم چون یبوستم و هنوز خوب نشده دیگه این چند هفته اخر زخمم به شدت عمیق شده بود ولی خونریزی نداشت گوشت اضافه داشتم به خاطر شقاق کامل از وسط از هم جدا شده بود...دردشم که بهتره حرفی نزنم...پمادای مختلف و قرصای مختلف استفاده کردم ولی فایده نداشت رفته بودم قبلا طب سنتی بهم پماد هسته زرد الو طوبی داد(بزنی گوگل میاره) الان اینو ۲/۳ روزه صبح و شب میزنم باورم نمیشه واقعا زخمم بهتر  شده...راحت دیگه راه میرم میدوئم بدون سوزش و درد فقط باید حواست به یبوستت باشه همین، توصیه ای که میتونم بکنم اینه که صبح ناشتا اول کاری ۱ لیوان ابجوش بخوری یا خاکشیر و عسل و ابجوش این پماده نافع زخمای کهنه هم هست برای بواسیر خونی و عفونی هم همچنین کلا کمکت میکنه و راحت میشی برمیگردی زندگی عادیت و خب تا یه بند انگشت باید این کرمه رو داخل مقعدت فرو کنی اگه نمیتونی زخمش اذیتت میکنه فعلا بزن رو زخم بسته شه بعد دیگه داخلشم بزن من فعلا اینکارو کردم

عام...ببین منم شقاق دارم کلا ۱۴/۱۵ سالمه...و من چند ماه شایدم ۱ سال شده درگیرشم اونم چون یبوستم و هن ...

ممنون‌بابت توضیحت انشالله کامل خوب بشی

ی هفته رکتول زدم خیلی خیلی خوب شدم 

یک‌روز دوباره شکمم بد کار کرد دوباره زخمم عود کرد 😔ای کاش میشد یکماه اجابت مزاج نمیکردم تا زخمم خوب بشه

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
سلام عزیزم باردار شدی ؟ تاپیکای قبلتو خوندم 

سلام عزیزم نه هنوز 😔پیگیر ازمایشهای ژنتیک بودیم خودمم اصلا آمادگی روحی نداشتم 

ولی دیگ خدا بخوادمیخوام برم پیش دکتر زنده دل ببینم چی میگه و اقدام کنم

چ سخت عزیزم انشالله هرچه زودتر ب حق خانوم فاطمه زهرا مادر بشی💚💚

خیلی ممنونم از دعاتون انشالله که خودتم به حوائجت برسی 💕