گلزخمی مدیر عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 8052 عنوان لیزر | مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 23 پست سلام خانما مرکز لیزر خوب تو غرب تهران میشه معرفی کنید؟ چه دستگاهی جواب دهی عالی داره؟ هزینه هر جلسه چقدر درمیاد؟ حدودا چند جلسه باید کلا بری؟ کاربری دست من و خواهرم🌸🌸 1402/02/24 | 01:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلزخمی مدیر استارتر عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 8052 ویولت میرم همین غرب تهرانه. اپراتور روزای فردش خوبه .خلوت و سرتایم میری داخل قبلش مروارید میرفتم ک ... ممنون ازینکه راهنماییم کردی🙏 کندلا خوبه و راضی هستی؟ من شنیدم تیتانیوم از همه بهتره و بعدشم الکساندرایت کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
___ghazaal___ عضویت: 1396/06/20 تعداد پست: 9492 ممنون ازینکه راهنماییم کردی🙏 کندلا خوبه و راضی هستی؟ من شنیدم تیتانیوم از همه بهتره و بعدشم الکساند ... نه اتفاقا برعکس کندلا خیلی بهتر از تیتانیومهببین من تنبلی تخمدان دارم و براش قرص پیشگیری از بارداری میخورم و واسه همین دیرتر جواب میگیرم ولی با این وجود راضیماگه خیلی پرمو هستی قطعا جواب میگیری و میگی بهترین کاری بوده ک میتونستی واسه خودت انجامش بدی خدایا شکرت❤️
mahsaaaakhanooom عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 602 نه اتفاقا برعکس کندلا خیلی بهتر از تیتانیومه ببین من تنبلی تخمدان دارم و براش قرص پیشگیری از باردار ... دردشو چجوری تحمل میکنین😭 میشه لطفا برام ی صلوات بفرستی ؟! 🤍ممنون دوستم🤍
mahsaaaakhanooom عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 602 من تهرانم ۹۸۰تومن فول بادی میدم با کندلا. من صورت و فقط۳۰۰میدم چ خوب میدی میشه لطفا برام ی صلوات بفرستی ؟! 🤍ممنون دوستم🤍
گلزخمی مدیر استارتر عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 8052 من صورت و فقط۳۰۰میدم چ خوب میدی سلام ، شما موهای صورتت پرزی و نازک هست؟ با چه دستکاهی میرید؟ کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
گلزخمی مدیر استارتر عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 8052 نه اتفاقا برعکس کندلا خیلی بهتر از تیتانیومه ببین من تنبلی تخمدان دارم و براش قرص پیشگیری از باردار ... ممنونم ازت، پاهام پر مو هست ولی متاسفانه دستام پرزی هست ولی ووستم به هرنوع شیوی حساسیت داره چاره ای جز لیزر ندارم، مرکز ویولت که شما میرید مشاوره هم داره؟ کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
___ghazaal___ عضویت: 1396/06/20 تعداد پست: 9492 دردشو چجوری تحمل میکنین😭 با بدبختیوحشتناک بیکینی برام درد دارهبقیه جاهارم هی نفس عمیق میکشم تا تموم شه😂 خدایا شکرت❤️
___ghazaal___ عضویت: 1396/06/20 تعداد پست: 9492 ممنونم ازت، پاهام پر مو هست ولی متاسفانه دستام پرزی هست ولی ووستم به هرنوع شیوی حساسیت داره چاره ای ... من مشاوره نگرفتمتماس بگیرین ازشون بپرسیناگه موهات نازک ولی مشکیه با تعداد جلسات بیشتر جواب میگیری خدایا شکرت❤️
mahsaaaakhanooom عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 602 سلام ، شما موهای صورتت پرزی و نازک هست؟ با چه دستکاهی میرید؟ ن موهام اونقد نازک نیست نسبتا ضخیمه کندلا عزیزم میشه لطفا برام ی صلوات بفرستی ؟! 🤍ممنون دوستم🤍