2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام تامیکتون روخوندم تا اومدم جواب بدم قفل کرده بودی

گلم منم بخاطر بالا بودن سنم و مشکل ژنتیک گفتن سقط کنم ولی قبول نکردم امنیو دادم خداروشکر سالم بود و الانم دخترم ۲سالشه کاملا سالم

تا هفته ۱۸ مجوز سقط میدن خواهشن اول امنیو برو بعد

تو بیمارستان که بودم دکتر گفت براخانمی امنیو کردیم ولی چون هفته ۱۸بارداراری بود بدون مجوز سقط کرد بعد جواب امنیوش سالم اومده بود خانم داشت اشک میریخت وپشیمون بود..خواهشن اول ازمایش امنیو برو بعد از جواب..دکتر خودم گفت از ۱۰۰۰تاان تی بالافقط یکیشون سندرم میشه

از زمزمه دلتنگیم ازهمهمه بیزاریم..      نه طاقت خاموشی نه تاب سخن داریم..
سلام تامیکتون روخوندم تا اومدم جواب بدم قفل کرده بودی گلم منم بخاطر بالا بودن سنم و مشکل ژنتیک گفتن ...

خدا دختر نازتو براتون نگه داره 

یادتونه ntجنیناون چقدر بود؟؟

تا چند هفته اجازه سقط میدن؟ پزشک قانونی مجوز داد دیگه؟

تا هجده هفته و شش روز برای سندرم داون خیلی راحت مجوز میدن فقط باید جواب آمینوسنتز باشه

البته nt شما خیلی بالاست اگه هم سندرم نباشه احتمالأ مشکل دیگه ای داره

خدا دختر نازتو براتون نگه داره  یادتونه ntجنیناون چقدر بود؟؟

یادم‌نیست ولی برامنم بالا بود.تو همون سالن که بودیم برا امنیو چند نفر دیگه هم بودن که ان تی بالایی داشتن روز جواب دهی خداروشکر هممون سالم بودیم حتی یه نفرهم‌مشکل نداشت..از من بهت نصیحت خوهرانه اول برو امنیو بده بعد تصمیم بگیر..بخدا من پول امنیو رو قرض گرفتم رفتم ولی تو دلم گفتم‌خدا اگه مشکل هم داشته باشه سقط نمیکنم به ماه نکشیده خدا در روزی رو برومون باز کرد

اینم بگم بهت من دختر بزرگم بخاطر نرسبدن اکسیژن به مغزش سی پی هستش..پس ببین چقدر استرس داشتم ولی گفتم خدا هست..نه من شمارو میشناسم نه شما منو ولی وقتی تاپیکتون رو دیدم یاد خودم واسترسم افتادم و دلم میسوخت اگه نمیگفتم خواهرانه خواهش میکنم برو امنیو بده

از زمزمه دلتنگیم ازهمهمه بیزاریم..      نه طاقت خاموشی نه تاب سخن داریم..