2777
2789
عنوان

خیلی خستم

58 بازدید | 7 پست

یکنواخت شده زندگیم نمیدونم چم شده همش تو خونم عصر کمی میرم پیاده روی ولی فایده نداره خیلی ناراحتم قبلا سرکار میرفتم ولی الان‌با بچه داری و شیردهی نمیتونم بدرم سرکار بچمم کسی نیست بزارم پیشش 

دوست خوب این مواقع خیلی بدرد میخوره

دوستان همه ازم فرارین 

اونا اهل قلیان و دوست پسر و این حرفا بودن ولی من چون باهاشون نبودم ترکم کردن حالا باهم با خانواده میدم بیرون ولی من نمیتونم چون من کلا اهل این چیزا نیستم 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

دوست یا همسایه خوب دور و برت پیدا کن

بچه رو میبری پارک محله با مادر بچها صحبت کن

اگه گزینه خوبی دیدی ،ارتباط برقرار کن

معمولا درمان این مشکل شما ارتباط سالم گرفتن با دیگران کسب تجربهای جدید و غذاهای جدید 

بروز شدن افکارت و یادگیری از تجربیات دوستان جدید

هست

این باعث میشه انگیزه ای برای تغییر پیدا کنی و کمتر بشینی با خودت فکر و خیال کنی و در افکار غرق بشی و احساس سرخوردگی کنی

من بر اساس تجربه خودم

دوستان خوب و موفقی داشتم خیلی روی رشد من تاثیر گذاشتن چون در واقع خودم آدم تاثیر پذیری هستم

و همچنین در گذشته دوستانی با افکار ضعیف و شخصیت پایین ، تونستن منو با خودشون پست رفت بدن

پس سعی کن با افرادی معاشرت کنی که احساس میکنی یک درجه از شما شخصیت و رفتار و افکار بالاتری دارند

در عرض چند ماه شما چند درجه زندگیتون متحول میشه

بابت چیزهای خوبی که در زندگی داری خوشحال باش و شکرگذاری کن و انرژی مثبت به بچه‌ات و شوهرت و خونت پخش کن و برای زیبا کردن خودت موقت بذار 

وقتی میری بیرون دیگران خود به خودت جذب شخصیت شاد شما میشن و راحت تر دوست هم فرکانس خودت پیدا میکنی

بچها رو کلاس نمیبری؟

نمیدونم در چه شهری هستین

شهرهای بزرگ معمولا افراد کمتر با غریبها ارتباط برقرار میکنن

من بندر عباس هستم

اینجا راحت‌تر میشه ارتباط برقرار کرد

مثلا تو ساختمان ما 

خانمهای همسایه خیلی دوست دارن که دوست بشن باهم