اول بگم سرزنشم نکنید ، من مرتبا روان شناس میرم حالم خوب نمیشه و دست خودم نیست وگرنه خودمم میدونم کارم اشتباه مخضهدو ساله تو یه رابطه سمی هستم ، همه جوره تحقیر شدم ، اخیرا دو ماه گذاشتم کنار ، چون فک میکردم عید نامزد کرده ، وقتی با پیج فیکم عکسشو دیدم که حلقه نداره جرات کردم به بهونه ای بهش پیام بدم که طبق معمول شروع کرد بهم گفت تو آدم خطرناکی هستی و یه روز ده تا پیام میدی ، یه باره یه ماه نیستی ! منم گفتم از خواهرت پرسیدم امگار نامزد کردی ، اول جیزی نگفت ، بعدش پیام داد مه نانزد نداره ولی نمیخواد با کسی در ارتباط باشه ، بعدشم قاطی کرد که چرا با خواهرم یا با خونواده ام پیام میدی!! و یه کم تند حرف زد قلبم شکست واقعا ، خلاصه ، انقدر تو این هفته بعش پیام دادم و قربون صدقه اش رفتم که دیگه خسته شدم، امروز کلی بهش پیام دادم و خدافظی کردم ، پیاممو تو واتس اپ باز نمیکنه ولی مرتب استوریمو چک میکنه ، از طرفی میخوام استوریامو ببینه چون میخوام کتابمو چاپ کنم و استوری کنم ببینه که بدون اون حالم خوبه ، اون موقع عصبی میشه ، چون اون دو ماه بعد عید که بهش پیام مدادم استوریاپو چک میکرد و میدید حالم خوبه ، برا همین اعتراض میکرد که تو خطرناکی و یه روز عستی ، یه روز نیستی ، خلاصه منو نمیخواد یا حداقل از بودنم مطمئنه و خیالش راحته که اینطوری برخورد میکنه
حالا نمیدونم استوریای دلتنگی بذارم یا حال خوب خودم
راهنماییم کنید 💔