mohana1402 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 890 عنوان باردارا میشه بیایین 262 بازدید | 17 پست خانما طول سرویکس ۳۲ خیلی خطرناکه؟ تو آنومالی ۳۵ بودم هرشب شیافم میذارم نمیدونم چرا کم شده چیکار کنم بالا بره؟ خدایا یعنی میشه معجزه کنی و مادر بشم 💔.خدایا مرسی بابت همه مهربونیات💚 بلاخره آزمایش بتای منم مثبت شد😭💚 1402/02/24 | 00:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sahel1386 عضویت: 1399/11/03 تعداد پست: 33390 منم ۳۸ بود تو هفته ۱۶ شد ۳۳ دکترم گفت خوبه ولی به نظرم کمتر بود تا الان استراحت مطلقم تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم
mohana1402 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 890 نه اصلا من آنومالی ۳۱ بودم تا آخر هیچ مشکلی نداشتم کاراتو انجام میدادی؟ من خیلی ترسیدم میشه بخاطر رابطه باشه؟ آخه هفته ای یباره .. خدایا یعنی میشه معجزه کنی و مادر بشم 💔.خدایا مرسی بابت همه مهربونیات💚 بلاخره آزمایش بتای منم مثبت شد😭💚
_۷۴zizi عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 263 استارتر بااجازه ت✋ماماناکسی هست توسونوبهش گفته باشن کلیه های نی نی ورم داره؟؟؟
mohana1402 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 890 منم ۳۸ بود تو هفته ۱۶ شد ۳۳ دکترم گفت خوبه ولی به نظرم کمتر بود تا الان استراحت مطلقم الان خوب شدی؟ میدونی چند شده؟ خدایا یعنی میشه معجزه کنی و مادر بشم 💔.خدایا مرسی بابت همه مهربونیات💚 بلاخره آزمایش بتای منم مثبت شد😭💚
sahel1386 عضویت: 1399/11/03 تعداد پست: 33390 الان خوب شدی؟ میدونی چند شده؟ ن دیگه نرفتم از هفته ۱۶ چون دکترم ننوشت تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم
mohana1402 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 890 استارتر بااجازه ت✋ ماماناکسی هست توسونوبهش گفته باشن کلیه های نی نی ورم داره؟؟؟ دختر خالم گفته بودن بهش .. بعد چند هفته رفت دوباره سونو گفتن از بین رفته... انگار خیلی شایع شده و رفع میشه خدایا یعنی میشه معجزه کنی و مادر بشم 💔.خدایا مرسی بابت همه مهربونیات💚 بلاخره آزمایش بتای منم مثبت شد😭💚
آیوانهو عضویت: 1399/07/30 تعداد پست: 2033 کاراتو انجام میدادی؟ من خیلی ترسیدم میشه بخاطر رابطه باشه؟ آخه هفته ای یباره .. کارامو انجام میدادم سر کار میرفتم هر روز کلی پیاده روی داشتم مسافرت زمینی و هوایی هم داشتم
sahel1386 عضویت: 1399/11/03 تعداد پست: 33390 الان خوب شدی؟ میدونی چند شده؟ نمیدونم خوب شده یا بد شده باز شده هست یا ن خدارو شکر دارم طی میکنم دو هفته مونده دیگه واسه زایمانم هر ردز لیت الکرسی میخونم کم نشه تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم
mohana1402 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 890 کارامو انجام میدادم سر کار میرفتم هر روز کلی پیاده روی داشتم مسافرت زمینی و هوایی هم داشتم خب خداروشکر که سختیات تموم شد.. من دیگه تو مرز سکته رفتم.. این هفته مهمونم دارم همش استرس دارم خدا کنه برای منم بخیر بگذره خدایا یعنی میشه معجزه کنی و مادر بشم 💔.خدایا مرسی بابت همه مهربونیات💚 بلاخره آزمایش بتای منم مثبت شد😭💚
mohana1402 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 890 نمیدونم خوب شده یا بد شده باز شده هست یا ن خدارو شکر دارم طی میکنم دو هفته مونده دیگه واسه زایمانم ه ... خداروشکر که به زایمانت داری نزدیک میشی .. دعا کن برام که برای منم کم نشه خدایا یعنی میشه معجزه کنی و مادر بشم 💔.خدایا مرسی بابت همه مهربونیات💚 بلاخره آزمایش بتای منم مثبت شد😭💚
آیوانهو عضویت: 1399/07/30 تعداد پست: 2033 خب خداروشکر که سختیات تموم شد.. من دیگه تو مرز سکته رفتم.. این هفته مهمونم دارم همش استرس دارم خدا ک ... ممنون عزیزم. استرس نداشته باش مطمئن باش همه چی عالی پیش ميره و یه سلامتی نی نی قشنگت رو بغل میکنی
_۷۴zizi عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 263 خب خداروشکر که سختیات تموم شد.. من دیگه تو مرز سکته رفتم.. این هفته مهمونم دارم همش استرس دارم خدا ک ... مهمونداری تو بارداری اشتباهه واقعا ن بری ن بیان بهتره
mohana1402 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 890 ممنون عزیزم. استرس نداشته باش مطمئن باش همه چی عالی پیش ميره و یه سلامتی نی نی قشنگت رو بغل میکنی&n ... قربونت برم ایشالا امید بخدا💚 خدایا یعنی میشه معجزه کنی و مادر بشم 💔.خدایا مرسی بابت همه مهربونیات💚 بلاخره آزمایش بتای منم مثبت شد😭💚