2777
2789
عنوان

خستم😔

127 بازدید | 14 پست

مادرم ۱۲ ساله دارو ندارمونو برد، رفت با یه پسر از خودش کوچیکتر توی فامیل صیغه شد، همش خبرش و میدن که مامانت با فلانیه، پدر بدبختم اومد تو یه داهات مستاجری، هر چی میگم خدااااا اون بدتر خوشحال تر میشه و مسافرت و عشق و حال. پس خدا کجاست؟ حالم بده تورو خدا یه چیزی بگید بهم. هر روز چشمم اشکیه 

من دیگه مطمئنم خدایی نیست. سی سالمه بخاطر مادرم هیچکی نیومد سمتم. با بدبختی دارم میسوزمو میسازم بعد اون خوشیش و مسافرتش. تا بهشم پیام میدم میره شکایت میکنه که این مزاحمم شده. خدا کیه دیگه اگه بود که حق مارو میگرفت ازش. برادرم ازم کوچیکتره بخدا براش مادری کردم همین که بزرگ شد رفت با مادرم همدست شد و دوتایی دارن کیف میکنن. پس حق منو بابام چی ؟ پس کو عدالت خدا

اصلا نمیتونم هضم کنم 

ی انسان چقدر میتونع غریزه هاش از خونوادش مهم تر باشه

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متوجه نشدم وقتی متاهل بود رفت صیغه شد یا طلاق گرفته بودن؟

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

چنان رودستی از همون پسره بخوره‌که انگشت به دهن بمونه

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....

اولین دوزاریه گداییشم تو میذاری کف‌دستش

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....
اولین دوزاریه گداییشم تو میذاری کف‌دستش

فعلا ک خوشه و با پول بابام بهترین جا زندگی میکنه، ما بدترین جا داریم زندگی میکنیم و دارم روز ب روز پیر شدن بابامو بدبختی خودمو میبینم بخدا داره اشکام میریزه و میگم اینارو 

خدا کنه حرف شما بشه بقران جیگرم داره آتیش میگیره به خدا قسم

میشه عزیزم به چشم دیدم

فقط توروخدا بخاطر برادرت دیگه‌خودت و ادیت‌نکن

فک کن اصلا از اول زحمتی نکشیدی براش فراموشش کن

بعد هم‌تا میتونی مراقب پدرت باش هرکی هم از این به بعد

خبرشون و براتون‌اورد،محکم بزن دهنش،بگو نمیخوام چیزی لزشون بشنوم الکی کلاغ خبرچین نباشین،خبراتون و واسه خودتون‌نگه‌دارید،بزا اعصابتون راحت باشه

فعلا ک خوشه و با پول بابام بهترین جا زندگی میکنه، ما بدترین جا داریم زندگی میکنیم و دارم روز ب روز پ ...

الهی قربون دل سوختت بشم من🥺🥺🖤

خیلی سخته. فقط میگم پس خدا کجاااااست😔

خدا هست عزیزم هست فقط ما از‌پیچیدگیه این جهان هستیش به خبریم🥺