2821
2789
عنوان

من یه مادرم 😔💔

224 بازدید | 13 پست

من یه پسر ۹ ماهه دارم که بچه ای هستش مدام میکه پیشم بشین بازی میکنم باهاش ولی باز نق میزنه لج میکنه گهگاهی خوبه تو حال خودشه اونم برای چند دقیقه من بعد بارداری افسردگی گرفتم اوتم بخاطر ترس از بزرگ شدنش هنوزم ترس و استرس دارم از اینکه خوب نخوابه استرس میگیرم یا اینکه گریه میکنه میکم کاشکی بزرگتر بشه یه کم نفس بکشم حداقلش بتونم به کارهام راحتر برسم مثلا پسرم بازی کنه کارتون ببینه خوب بخوابه ولی اطرافیانم خیلی دلمو خالی میکنن میگن خوش خیالی بزرگتز بشه اذیتاش بیشتره پدرتو در میاره فلان میشه بساره من نمیدوتید چقدر دلم خالی میشه افسرده میشم حرفم اینه چرا باید دل یه مادرو خالی کرد اونم اینکه تجربه ای از بزرگ کردن بچه نداشته تا بحال انقدر دلم میگیره خدا میدونه 

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱

خونه نشین مدام برو بیرون خونه دوست آشنا فامیل و حتما اونارو هم دعوت کن روحیت کلی عوض میشه

بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بخدا دروغ میگن عزیزم درسته شیطون تر میشه ولی لاقل از پس خودش برمیاد میتونه بشینه راه بره نیاز هاشو ب زبون بیاره هر ماه که بگذره خوابش سنگین تر میشه و تعدادش کم مثلا فقط عصرا یبار چهار ساعتی میخوابه شبم تا ۱۱ظهر میخوابه

میتونه خودش غذا بخوره هزار تا بار سنگین از دوشت برداشته میشه

لیناجونی سایت هستم      میشه برای سلامتی فندقم یه صلوات بفرستین؟ ممنون
بخدا دروغ میگن عزیزم درسته شیطون تر میشه ولی لاقل از پس خودش برمیاد میتونه بشینه راه بره نیاز هاشو ب ...

ممنون از دلگرمیت 😘😘😍❤

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱

بچه با بچه فرق میکنه دلتو خالی نکن از الان نمیدونی که شاید خیلی آروم و ساکت شد در کل مادر بودن سخته دختر من چهار ساله فوق‌العاده زیاد بهم اذیت میده ولی میگم شکر خدا سالمه دیگه خودم خواستم بایدم کنار بیام

برای حاجت دلم آمینی مهمونم کن🌱

هرچی اون بزرگتر بشه شما تو جزییات مادری ماهرتر میشی پس فکر نکن اتفاق حادی میفته 

اگر بچه داری اینقدر فاجعه و سخت بود مردم پشت هم دوتاوسه تا نمیاوردن 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز