2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من با بار دوم ای یو ای گرفت والان باردارم هفته 28

مبارک با‌شه انشالله صحیح و سالم بدنیا بیاد❤️

عزیزم میشه بپرسم مشکلتون چی بود که ای یو ای کردید؟

مجری: تو چرا اینقد خرابکاری میکنی؟پسرعمه: شیطون گولم میزنه!  مجری: چرا بقیه رو گول نمیرنه؟پسرعمه: واسه کم کاری شیطونم من باید پاسخگو باشم؟  

اسی جان شما مشکلتون چیه که میخواید ای یو ای کنید؟

کسی از هزینش خبر داره؟

مجری: تو چرا اینقد خرابکاری میکنی؟پسرعمه: شیطون گولم میزنه!  مجری: چرا بقیه رو گول نمیرنه؟پسرعمه: واسه کم کاری شیطونم من باید پاسخگو باشم؟  
سلامت باشید من خودم تنبلی تخمدام همسرم مشکل واریکاسول

منم تنبلی دارم.و سپتوم رحمی که ماه بعد باید عمل کنم.شوهرمم تعداد اسپرمش 32 میلیونه دکترم گفته بعد عمل به همسرم دارو تقویتی میده و بهتره  ای یو ای کنم ولی شوهرم میگه نیاز نیس و عیب نداره طول بکشه.طبیعی میشه بنظرت؟🥺

هزینه ای یو ای خیلیه؟

منم تنبلی دارم.و سپتوم رحمی که ماه بعد باید عمل کنم.شوهرمم تعداد اسپرمش 32 میلیونه دکترم گفته بعد عم ...

هزینه ای یو ای خیلی نیست، و خیلی راحته ولی باز هر جور راحتین 

می تونید اگه خیلی عجله ندارید دوماه طبیعی اقدام کنید بعد برید سراغ ای یو ای

هزینه ای یو ای خیلی نیست، و خیلی راحته ولی باز هر جور راحتین  می تونید اگه خیلی عجله ندارید دو ...

مرسی عزیزم❤️

سلام خانوم گلا ...إن شاءالله به زودی همه ی منتظرا صدای قلب نی نی شونو بشنون....بچه ها اگه به تازگی یعنی تو این سال جدید ای یو ای انجام دادید ممنون میشم هزینه و مطب یامرکزی که رفتید رو بگید ...من پیگیر کاراشم می‌خوام حدودی بدونم