2777
2789
عنوان

مجردا بیاین💚💚💚💚💚💚

104 بازدید | 7 پست

سلام دوستان برای سلامتی وظهور امام زمان عج و برای ازدواج و خوشبختی تمام مجردها سوره یس میخام بخونم انشالله حاجت روا بشین💚

اللهم عجل لولیک الفرج💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

التماس دعا عزیزم

فاطمه💞

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   

انشالله حاجت روا شی گلم🙏🥰😍🌷

تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله عشقم(مجتبی) همه جوره بخوادتم و عاشق و دیوونم باشه و معتاد و مریض نباشه و شغل دولتی عالی با بالاترین حقوق رو داشته باشه و خونه و ماشین عالی بتونه خودش بخره و انشالله این ماه به خیر و خوشی و مبارکی عقد کنیم و کمتر دو ماه دیگه عروسی بگیریم  و کنار هم واقعا زندگی عالی از همه لحاظ و عاشقونه داشته باشیم 😭🙏 و از هم صاحب اولاد سالم و صالح و زیبا بشیم 😭🥺🙏😭 دو ،سه تا پسر و یه دختر 😭🙏🙏تو رو خدا خیییییلیییی دعام کن انشالله خدا خیررو صلاحمو تو خواسته ها و آرزوهام قرار بده و همه ی حاجتامو بهم بده مخصوصا عشقمو تو رو قرآن ویژه دعا کن😭🙏🥺

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺