2777
2789
عنوان

شوهرم

484 بازدید | 27 پست

عقدم شوهرم بهم گفت خیلی کارا برات کردم که تو این دوران وظیفم نبوده😭😭کارایی ک کرده چی بوده اینکه بعضی وقتا در حد ۳۰۰ یا ۵۰۰برام

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غلط کرده بزن دهنش

از الان منت میذارع وای به حال ایندت

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
اتفاقا وقتی عقد میکنی تمام هزینه هات بر عهده ی شوهره..شوهر من نمیذاشت دیگه از بابام پول بگیرم

ا

ین حرفش واقعن بهم برخورد

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍

بخدا من یک سال عقد بودم بعد کلا همس بخاطر دوبهم زنی دیگران بهم ریخت یعنی بحث دعواا الانم قهریم 

کلا شوهرم ۲۰۰ تومن پول دستی بهم داد .

اون روزی پیامش دادم من دوست دارم وگرنه اگه نمیخاستمت تا حالا میرفتم نفقه میگرفتم

گف تفقههه کجا بود این همه پول بعت دادم . این همع پول دستی بهت دادم😐😐😐خیلی پروعن مردا 

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤