2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فصلایی کمی میخونی از اینا بعضیاش ترکیبین بعضیاش سختن نمیشه جواب داد  من پارسال 40 درصد امسال د ...

من فک میکردم منفی زده باشم چون اصلا نخوندم دو تا سوال شانسی زدم 

من امسال   ریاضی هیچی نخونده بودم ۷ درصد زدم پارسال ۱۵

اگ به 20 درصد برسونی خیلی خوب میشه من پارسال خیلی امید داشتم ولی رتبه 28 کشوری نشسته بود کنارم اسکلیت کردم نگا کردم ب اون ریدم

البته بگم ک من پسرم رتبه 11 کشوری دوست این یارو بود

زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه...     #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......  
اگ به 20 درصد برسونی خیلی خوب میشه من پارسال خیلی امید داشتم ولی رتبه 28 کشوری نشسته بود کنارم اسکلی ...

آها چه بد استرس داده بهت 

پارسال ریاضی رو خیلی خوب  زدی ۴۰ درصد رتبه ت چند شد؟

بقیه درسات درصدات خوب بود؟

بدک نبودن ولی راضی کننده هم نبودن چون از پارسال افسردگی داشتم تابستونم ک یهو از اون همه درس یهو بیکار شدم شدیدتر شد نتونستم بخونم تا ی ماه قبل دی ک درمان شدم و ی ماه خوندم واسه دی

زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه...     #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......  
آها چه بد استرس داده بهت  پارسال ریاضی رو خیلی خوب  زدی ۴۰ درصد رتبه ت چند شد؟

ریاضیم خوب بود بقیه خراب بودن شدم 13 هزار

آهان منم امیدم به تیر هست 

ایشالا امسال قبول بشی من این اینترنت خیلی مانع درس خوندنم میشه از امشب جمعش میکنم از فردا مث خر بخونم

زیر ۱۰ هزار

واسه اینا چقدر وقت گذاشتی؟میخوام تناسب بگیرم

زن ارزشمند است کالا نیست.زن ماست نیست که با ازدواج نکردن بترشد.زن شکلات نیست که وقتی پوشش کمتری داشت هرکسی به خود اجازه دهد مزه اش را بچشد و وارد حریمش شود. زن ازدواج میکند،کفش نیست که او را شوهر بدهند.زن عروسک نیست که مجبور شود هر لحظه خود را آنچنان که نمیپسندد و همسرش میپسندد آرایش کند،اما دریغ از آن که همسرش ذره ای در انتخاب پوشش خود از او نظرخواهی کند. زن ربات نیست که برای ازدواج،کار خانه و مادر شدن به وجود بیاید. هدف از خلقت زن چیزی فراتر از مادر شدن است، هدف از خلقت زن رسیدن به کمال است،پیشرفت است زن ایرانی باید خود را باور کند،مگر در آن زمان که اعراب جاهل بیابان نشین داشتن فرزند دختر را ننگ میدانستند نخستین پادشاه زن جهان در کشور ما ظهور نکرد؟حالا چه شد که در عربستان مسابقه دوچرخه سواری زنان برگزار میشود اما زن ایرانی اجازه ورود به ورزشگاه را ندارد؟چه میشود که دانشگاه های عربستان در رده برترین های جهان قرار میگیرند اما ما برای پسرانمان در کنکور سهمیه قائل میشویم؟مگر نخستین زن برنده مدال فیلدز ریاضی از ایران ظهور نکرد؟ مگر تنها ایرانی برنده جایزه نوبل یک زن نبود؟ مگر او به عنوان یک زن قاضی جایزه صلح نوبل را دریافت نکرد؟پس چطور است که امروز در کشور ما زن اجازه قضاوت ندارد؟میدانید چطور؟از همان وقتی شد که ازدواج شد افتخارمان و چون اعراب بیابانگرد 1400 سال پیش فرزند پسر داشتن دغدغه زندگی مان.از همان جایی شروع شد که ما زنان ایرانی،مهربانوهای دیروز ، ضعیفه امروز شدیم و تمام هویت خود را در وجود یک مرد جستجو کردیم.