2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 41 پست
چقدر خوندی؟

از دهم یکم فیزیکش مونده 

یازدهم 2 فصل از زیست و یکو نیم فصل فیزیک

دوازدهم هم زیست تا فصل4 خوندم شیمی 2فصل خوندم فیزیکم دو فصل 

زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه...     #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آهان خوبه ایشالا قبول بشی ریاضی چی  ؟

فدات همچنین 

واسه ریاضی کلاس رفتم پارسال دوازدهم رو خوندیم با فصلای مرتبط به اینا تو پایع 

یه چنتا فصل مونده ک بعضیاشو خوندم فقط مرورش مونده بعضیا هم نخوندم

زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه...     #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......  
ساعت چند میخوابی صبحا ساعت چند بیدار میشی؟

تقریبن دوازده میخابم 7 پا میشم

ببخشید خیلی سوال پرسیدم

این چ حرفیه 

اهان من ۲ و ۳ شب میخوابم صبحا دیگه تمرکز مدارم

تا 2 3 شب درس میخونی یا همینجوری بیداری؟

درس میخونم 

پس خیلی خوبه اگ میبینی 

صبا یکم دیر بیدار شو 

الان اینایی که گفتی یعنی اینارو مسلطی و بقیه به تسلط نرسیدی؟یا اینکه اینا رو خوندی و بقیه رو اصلا نخوندی؟

بعد چه رتبه ای میخوای حدودا؟

زن ارزشمند است کالا نیست.زن ماست نیست که با ازدواج نکردن بترشد.زن شکلات نیست که وقتی پوشش کمتری داشت هرکسی به خود اجازه دهد مزه اش را بچشد و وارد حریمش شود. زن ازدواج میکند،کفش نیست که او را شوهر بدهند.زن عروسک نیست که مجبور شود هر لحظه خود را آنچنان که نمیپسندد و همسرش میپسندد آرایش کند،اما دریغ از آن که همسرش ذره ای در انتخاب پوشش خود از او نظرخواهی کند. زن ربات نیست که برای ازدواج،کار خانه و مادر شدن به وجود بیاید. هدف از خلقت زن چیزی فراتر از مادر شدن است، هدف از خلقت زن رسیدن به کمال است،پیشرفت است زن ایرانی باید خود را باور کند،مگر در آن زمان که اعراب جاهل بیابان نشین داشتن فرزند دختر را ننگ میدانستند نخستین پادشاه زن جهان در کشور ما ظهور نکرد؟حالا چه شد که در عربستان مسابقه دوچرخه سواری زنان برگزار میشود اما زن ایرانی اجازه ورود به ورزشگاه را ندارد؟چه میشود که دانشگاه های عربستان در رده برترین های جهان قرار میگیرند اما ما برای پسرانمان در کنکور سهمیه قائل میشویم؟مگر نخستین زن برنده مدال فیلدز ریاضی از ایران ظهور نکرد؟ مگر تنها ایرانی برنده جایزه نوبل یک زن نبود؟ مگر او به عنوان یک زن قاضی جایزه صلح نوبل را دریافت نکرد؟پس چطور است که امروز در کشور ما زن اجازه قضاوت ندارد؟میدانید چطور؟از همان وقتی شد که ازدواج شد افتخارمان و چون اعراب بیابانگرد 1400 سال پیش فرزند پسر داشتن دغدغه زندگی مان.از همان جایی شروع شد که ما زنان ایرانی،مهربانوهای دیروز ، ضعیفه امروز شدیم و تمام هویت خود را در وجود یک مرد جستجو کردیم. 
فدات همچنین  واسه ریاضی کلاس رفتم پارسال دوازدهم رو خوندیم با فصلای مرتبط به اینا تو پایع  ...

اهان من ریاضیم خوب بود نمیدونم چرا نخوندم الان گفتم فقط مثلثات آمار و احتمال و تابع  رو بخونم 

به نظرت ریاضی اگه بخونی میشه جواب بدی تو کنکور 

آخه سوال های دی ریاضی خیلی سخت بود ریاضی رو واسه کنکور دی چند درصد زدی

الان اینایی که گفتی یعنی اینارو مسلطی و بقیه به تسلط نرسیدی؟یا اینکه اینا رو خوندی و بقیه رو اصلا نخ ...

اینا رو خوندم و روشون تقریبا مسلطم  ولی بقیه رو کلا نخوندم

اهان من ریاضیم خوب بود نمیدونم چرا نخوندم الان گفتم فقط مثلثات آمار و احتمال و تابع  رو بخونم&n ...

فصلایی کمی میخونی از اینا بعضیاش ترکیبین بعضیاش سختن نمیشه جواب داد 

من پارسال 40 درصد امسال دی 10 درصد زدم امسال خیلی سخت بود

من فک میکردم امسال 30 درصد اینا میزنم ولی غلطام زیاد بود