2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخچه از داروخانه چسب میخچه بخر بزن میره

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
منم تازگیا گرفتم  وزنتو کم کن  پیاده روی  کفش طبی

اون ک شما میگی خارپاشنس😁 با میخچه فرق داره دوستم

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

من یه سه چهارسالی داشتم همش میگفتن گوجه بذار مسخرشون میکردم تا اینکه یه شب گوجه محلی بستم تاصب کلا محو شد بخدا.داروی میخچه وایناهم اثرنکرد.چندوقت دیگه فصل گوجه محلیه حالا اگه نبودهمون گوجه هارو  بذار شاید اثرکرد

عزیزم راهکارمیدم طبیعی جواب داده هست فقط با آب ولرم نمک هم بریزفراوانی آبش اصلانه داغ نه سرد یا خیلی ولرم هر روز روزی دوبار پاهات بزار حدود بیست دقیقه تو آب نمک ما همهاقوام نتیجه گرفتیم انشالله شماهم بگیریق

کاربری سال ۹۹هستم فکر نکن تازه واردم این چندمین کاربریم دیگه خطی ندارم جان ننه ات منو کارنداشته باش دیگه خطی ندارم باخط خودم شوهرم بچه هام حالا دیگه مادرم اومدم دیگههههاه ندارمممم منو گزارش نزن کم میاری جوابم بده 
یعنی چجور گوجه بزاره؟ توضیح میدی؟

یه گوجه رو ازوسط قاچ میکنید میزارید دقیق رو جایکه میخچه زده بعدبانایلون ببندید قشنگ عرق کنه اب گوجه نریزه شب موقع خواب تاصب رو پاشنه بمونه.برامحکمی یه پارچه هم ببندید در نره.اسید گوجه عالیه مخصوصا محلی چندبارتکرارکنید