2777
2789
عنوان

بوی بد موی سرم🥺

326 بازدید | 11 پست

سلام عزیزای دلم ممنون میشم کمکم کنین

من خواهر شوهرم همیشه موهدی سرش یه بویه حال به هم زنی میداد و البته شوره هم داشت 

چند روز پیش اتفاقی با شونه ای که دستش بود گرفتم و جلوی موهامو درست کردم یکم وز شده بود تازه از حموم در اومده بودم 

الان موهام شوره داده و همون بوی حال بهم زن رو میدم 

ار روزم میرم حموم و شامپو هامم عوض کردم  ولی فایده نداره چیکارم کنم ؟🥺

برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرس

منم یه بار بچه بودم برس عموم رو زدم تو موهام تا مدتی ریزش داشت بعد از اون برس هیچ احدی رو نزدم تو موهامم برسمم به هیچکس ندادم

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این بوی بد در جان و تنت رخنه کرده 😑😁  شاید حساس شدی یا بوش تو دماغت مونده دماغتم تمیز کن ببی ...

😅از دست تو 

اره قبل اون حساس شدم همش یاد بوش میفتادم حالم بهم میخورد بعد خودمم دچارش شدم😅

برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرس

من دو ماه برس نزدم به موهام چون جاریم اومد خونمون برس منو برداشت کشید تو موهاش از اون روز نمیتونم از برس استفاده کنم یه شونه دارم همونو استفاده میکنم میدونید چطوری میشه برس و شست؟ نمیخوام برس جدید بخرم اخه اینو تازه خریده بودم نو بود😬

در مورد ازمایش cvs سوال داشتی بپرس