2777
2789
عنوان

خودکشی

175 بازدید | 14 پست

میخوام خودکشی کنم فکر میکنم برا خانوادم مهم نیس یه دختر ۲۵ ساله که خواستگار زیادی نداره همش تو اتاق حبس کرده خودشو با هیچ کس حرف نمیزنه همش داغون و افسردس فقط میره سرکار و میاد خونه برا خانوادش مهمه ؟؟ اصلا عذاب وجدان کارایی که کردن و میگیرن

اگه عذاب جهنم نبود منم خودکشی میکردم ولی عقل که دارم 

خدا گفته بعد هر سختی آسانی هست 

تازه با خودکشی چیزی حل نمیشه تازه بدتر هم میشه 

عداب الهی هم داره

در حال تحصیل در رشته تجربی/عاشق نجوم و فضا/علاقه مند به موسیقی و رقص و کتابخوانی/شخصیت بسیار درونگرا و آروم و جدی/عاشق انرژی مثبت دادن به بقیه ام برای همین در اکثر تاپیکا انرژی مثبت میدم 🤍✨/حامی طبیعت و محیط زیست/منطق دان هستم همیشه به هر موضوعی از نظر منطقی نگاه میکنم نه از نظر احساسات/ بسیار عاشق تنهایی و سکوت/عاشق موقعیت و داستان های ترسناک هستم/از نگاه کردن به ماه هیچوقت خسته نمیشم بسی زیباست»»»🤍✨/در هر زمینه ای تا حدودی اطلاعات دارم کمکی خواستین میتونم کمک تون کنم(:🤍✨دختری از نسل کوروش بزرگ قوم ترک یک جرقه می‌تونه شروع یک آتش بازی فوق العاده باشه✨ freedom•~ سن شما فقط نشون میده که چند بار به دور خورشید گشتید و صرفا نشانه ی عاقل بودن شما نیست یکی ممکنه تو ۱۵ سالگی عاقل بشه یکی ممکنه تو ۶۰ سالگی هنوزم آدم عاقل و بالغی نشه پس سن فقط یک عدد هست»»»»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودکشی یک پاسخ همیشگی به یک مشکل موقته...حلش کن نازنین یا باهاش کنار بیا...نه اینکه خودت حذف کنی..بجنگ بابا جون..خواستگار به چه درد میخوره..این مردا یکی باید براشون بره خواستگاری..بیخیال دختر خوبم

سرکار میری پولاتو چیکار میکنی؟؟ لباس بخر بخودت برس روحیت عوض میشه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
خودکشی یک پاسخ همیشگی به یک مشکل موقته...حلش کن نازنین یا باهاش کنار بیا...نه اینکه خودت حذف کنی..بج ...

ببین تنها مشکل من این نیس خواستگارم دارم ولی به دلم نمیشینن من خیلی عذاب کشیدم از بچگی از کنکور به اینور که نابود شدم یه مقدار زیادیش مقصرش خانوادم بودن ولی حتی خودکشیمم باعث نمیشه به خودشون بگیرن

معذرت میخوام وارد تایپ میشم، عموما اصلا وارد تاپیک نمیشم چه برسه بخوام نظر بدم ، بیشتر مطالب میخونم و الانم بخاطر حواله خودرو وارد این سایت شدم، اما چرا فکر خودکشی ادم میافته یکی از دلایل مهمش ، افسردگیه و نبوود انگیزه 

شما دچار رخوت ذهنی شدی دچار نامیدی شدی دچار یکنواختی شدی 

• چطور می‌توانی چنین احساسی داشته باشی؟ چرا می‌خواهی خودت را برای این موضوع بی‌اهمیت بکشی؟ هنوز چیزهای زیادی داری که برای آن‌ها زندگی کنی.
  • می‌دانم که شرایط چقدر برایت سخت‌و طاقت‌فرسا شده اما شاید در همین شرایط هم بتوان راهی برای سر و سامان دادن اوضاع پیدا کرد.
  • من نگرانت هستم چون برای من اهمیت داری و هر طور که بتوانم دوست دارم ازت حمایت کنم. همیشه می‌توانی با من صحبت کنی.
  • یادت نره. من همیشه برای حمایت کردن ازت و حرف زدن با تو، آماده‌ام.

شعارنمیدم تجربه های خودمو میگمت 

ب مو میرسه ولی پاره نمیشه ب خدا توکل کن 

خودت بعد یا قبل کارت برو جایی یا باشگاه و تفریح 

کسی برات تفریح و شادیو نمیسازه 

خانواده انقد مشغله دارن ک نمیان زیاد تو کار تو سرک بکشن 

اتفاقا هم سن هم هستیم 

من خیلییی چیزای بدی پشت سر گزاشتم کار ب خودکشیم رسیده بود ولی تا تونستم جلو خودمو گرفتم و الان واقعا 4.5سالی هس معجزه شده تو زندگیم اونم بعد گذشت 8سال ک ی روزش اب خوش از گلوم پایین نرفت 

خودتو دوس داشته باش و خودت ب خودت اهمیت بده 

وقتی ارزشتو یاداوربشی و تو اتاق نشینی پاشی بری بگردی یا خرید یا واسه خودت ی بستنی بخری بقیم میفهمن 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
ببین تنها مشکل من این نیس خواستگارم دارم ولی به دلم نمیشینن من خیلی عذاب کشیدم از بچگی از کنکور به ا ...

بزن برو شهرستان..فوق لیسانست یا دکترات رو...کسی که خودش به خواب زده نمیتونی بیدار کنی..اونام آدمهای بدی نیستن ولی فعلا صرفشون تو اینه که خودشونو به اون راه بزنن...

بزن برو شهرستان..فوق لیسانست یا دکترات رو...کسی که خودش به خواب زده نمیتونی بیدار کنی..اونام آدمهای ...

وقتی جلو روشون قرص برنج خوردم خون بالا آوردم اونوقت دیگه تا اخر عمر یادشون نمیره