2789
عنوان

کیت تخمک گذاری

48 بازدید | 6 پست

بچه ها جون سلام .عزیزان من میخوام اقدام کنم واسه بارداری .پریودهام ۲۴ روزه هست .کیت تخمک گذاری زدم امروز دوتاش هاله ی کمرنگ داره دوتا بعدش زدم منفی یک خطه .من دیشب اقدام داشتم .الان تاریخ تخمک گذاری من کی هست؟

امیدم به خودته خداجون
هرماه بااین کیت ها گیج میشم اون ماه روز سیزدهم تخمکم آزاد شد این ماه نمیخام با کیت برم جلو ،روزای,۱۲ ...

منم نمیفهممش بلد نیستم .الان نمیدونم کی اقدام کنم دوباره همسرمو ب زور راضی کردم

امیدم به خودته خداجون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم نمیفهممش بلد نیستم .الان نمیدونم کی اقدام کنم دوباره همسرمو ب زور راضی کردم

معمولا روز چندم تخمک آزاد میکنی؟ موقع آزاد سازی زیر دلت درد نمیگیره؟

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.
معمولا روز چندم تخمک آزاد میکنی؟ موقع آزاد سازی زیر دلت درد نمیگیره؟

ماهای قبل تخمدونام درد میگرفتن .اما اون موقع قصدشو نداشتم همسرم راضی نبود.این ماه راضیش کردم پونزدهم پریود شدم ۲۴ روزه ام هست سیکلام.دیشب اقدام داشتم .امروز گفتم کیت بزنم که مطمئنشم که دوتای اول هاله ی کمرنگ داشتن دوتای دوم منفی بودن. الان من موندم فردا تخمک گذاریمه یا نه دوسع روز دیگس. دوسداشتم روز تخمک گذاری اقدام داشته باشم که درصد شدنش بیشترشه

امیدم به خودته خداجون
ماهای قبل تخمدونام درد میگرفتن .اما اون موقع قصدشو نداشتم همسرم راضی نبود.این ماه راضیش کردم پونزدهم ...

آنقدر حساس نباش تو اقدامتو بکن بقیش پناه برخدا ،خیلیا با یه بار اقدام بعد پاکی باردار شدن اسپرم تو محیط رحم چند روز می‌تونه زنده بمونه

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.