2777
2789
عنوان

خستم

53 بازدید | 6 پست

همسرم مرد خوبیه..

اما به همه چیز اززاویه منطق نگاه میکنه..

احساساتی توی کاراش نداره..

ومن یه دختر فوق العاده احساسی که دارم ذره ذره آب میشم..

تصور کنیدهوس یه خوراکی رو کردیدولی همسرت این دیدگاه رو داره چون هفته پیش خوردی نیازی نیست بخره..

خسته شدم ..نمیتونم بااین همه منطق کنار بیام..

ازنظر همسرم جابه جاشون چندروزه تاریخ تولد اصلا اشکال نداره.‌‌‌.واین مدل حساسیتا رو نشونه بچه بودن میدونه..اگه مثلا بگم دلم میخواد بریم فلان جا یا فلان مهمونی یا فلان پارک چون ازقبل براش برنامه ریزی نشده نباید بریم..

سرکار وقتی که هست نه زنگ نه پیاپی ازش دریافت میکنم..وقتی پیش اومده که تنهایی جایی برم مثلا سفر وهمراهی نباشه.نهایت یه تماس ۵دقیقه ای درطول روز باهام داشته باشه..

من یه دختر احساسیم. باکلماتم باحرفام.با هدیه خریدن با توجه کردنم بهش نشون میدم  که من دوسش دارم.. ولی بارها وبارها شده ازش پرسیدم چه جوری منم بفهمم تودوسم داری؟؟؟

دوران نامزدی وعقد اینجوری نبود..خسته شدم.. 

خودش میگه دوست دارم..ولی وقتی من احساسش نمیکنم‌ به چه دردم میخوره؟؟

الان ۲۰روز ازتولدم گذشته..ومیگه راستی هدیه روماه بعد میدم..منم اشکم دراومد بهش گفتم میشه نگی تولد...آخه من چیکار کنم..

با چندتا مشاور حرف زدم..همشون گفتن همسرت احتیاج به مشاوره داره..درونگراست خیلی..ولی مشاوره راقبول نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.