2821
2789
عنوان

بی بی چک+عکس

592 بازدید | 40 پست

دوستان میشه بگید این بی بی چکا مثبته پایینی رو صب زدم بالایی رو غروب زدم هاله ها صورتیه تو عکس کمرنگ افتاده

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مثبته

یا عماد من لا عماد له 🍀🍀🍀 خدایا من ایمان دارم که در تمام اتفاقات زندگیم برای من خیری قرار داری ممنونم بابت تمام اتفاقات من از دل و جون میپذیرم خدایا سپاس گذارم 💗خدایا سپاس گذارم 💗 خدایا سپاس گذارم 💗 عماد 💗 زهرا 💗 سپاس گذارم بابت دو هدیه قشنگت خداجون 😍😍😍🥰🥰🥰🥰💕💕💕💕

منفی 

اول اینک چندروز از موعدت گذشته 

و بیبی همون ۳ساعت اول درسته ن اینک صب بزنی عصر ببینی و احتمال خطا هم داره برای اطمینانت برو آزمایش

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

اول اینک چندروز از موعدت گذشته  و بیبی همون ۳ساعت اول درسته ن اینک صب بزنی عصر ببینی و احتمال ...

دور روز مونده به موعدم یکیشو صب زدم همون موقع هاله انداخت و خشک شد پرنگ شد یکیشم غروب زدم بازم هاله انداخت مثل ماله صب

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دور روز مونده به موعدم یکیشو صب زدم همون موقع هاله انداخت و خشک شد پرنگ شد یکیشم غروب زدم بازم هاله ...

بیبی رو حداقل یک هفته بعد از عقب انداختن میزنن چرا انقد عجولین

گلم آزمایش اطمینانیه

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

دور روز مونده به موعدم یکیشو صب زدم همون موقع هاله انداخت و خشک شد پرنگ شد یکیشم غروب زدم بازم هاله ...

چن وقته اقدامی

خیلی عجله کردیکه

بذار یه هفته بگذره بعد ...

خدایا  تو رو به بزرگیت قسم،نه نگو😭 امیدم فقط تویی،اگه امضامو دیدین برا حاجت دلم دعا کنین🙏🙏
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  13 ساعت پیش